keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisloma

Pääsiäisloma me vietettiin sukuloiden, minun puolen sukulaisilla. Ensiksi suuntasimme Mummilaan pariksi päiväksi, josta lauantaina Millan nukkuessa lähdimme Vaarin luo kylään ja kävimme myös serkkuja moikkaamassa!
Vietimme lomalla paljon aikaa ulkona. Tietysti söimme myös paljon suklaamunia, ja niitä saikin Milla etsiä koko pääsiäisloman ajan eri paikoista. Kävimme myös kurkkaamassa Millan yhden tädin uuden ja ensimmäisen oman kämpän.
 Millan kaveri Siru-hauva<3
 Mummi ja Milla vaunulenkillä.
 Kuvat kertovat paljon enemmän <3

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lapsimessut ja Palmusunnuntai.

Eilen kävimme koko perheen kanssa lapsimessuilla, sinne tungokseen en valitettavasti rahjannut kameraa mukaan, joten kuvia itse messuista ette nyt näe. Olin aikasemmin osallistunut yhteensä 21 eri kilpailuun, mistä olisi voinut voittaa lapsimessuille lippuja, mutta yllätys yllätys ettei onni suosinut minua nytkään. Paitsi, että taisi suosiakkin! Nimittäin jonottaessamme lippuja, ohitsemme käveli eräs mies kaksi kertaa ja katseli hyvin pitkään, kunnes tuli juttusille. Hän tarjosi meille ilmaislippuja! Hysky Oy:ltä saimme siis ilmaisliput! Mikä tuuri!!! Mies oli saanut yhteensä 50 ilmaislippua jaettavaksi ja miten mukavaa, että me olimme tällä kertaa ne onnekkaat!

Lapsimessut olivat kokonaisuudessaan ihan kivat, pientä arvattavaa tungosta lukuunottamatta! :)
Milla tykkäsi katsella ja hauvat olivat suosikkeja, samaan aikaan pidettiin nimittäin myös PetExpo.
Messuilta käteen tarttui monien esitteiden lisäksi kaikki nämä:
Millalle ensiaskelkengät!
 Mehujehu!
 Juniorin juontajien nimmareita!
Millan ensimmäinen virpomisreissu ei alkanut kovin lupaavasti, ensimmäisellä ovella ei saanut vielä virpoa ja toisella ovella ei avattu ollenkaan :) Kolmannella ovella onneksi Millan kummi otti meidät vastaan ja näimme koirankin (Milla tykkää aivan mielettömästi hauvoista). Seuraavaksi olikin vuorossa Ukki, jossa Milla pääsi kiipeilemään taas portaita pitkin yläkertaan monen monta kertaa ja olohuoneen kristallikruunu on edelleen aivan mahtava. Siitä matka jatkui Millan toisien kummien luokse, jossa pikkuvirpojaa odottikin tikkari, laku ja suklaamuna! Myös palattuamme lopuksi ensimmäiselle ovelle, otettiin meidät mukavasti vastaan ja sielläkin oli varattu Millalle suklaapatukka, pari pääsiäismunaa ja pupu!
Karvainen noita <3

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kolme kaverusta♥

Päivät on menneet ihan normi arkea viettäessä, joten kirjoittaminen ei ole tuntunut luontevalta. Siis kertoa joka päivä kuinka olemme heränneet, syöneet, menneet ulos, nukkumaan taas syöneet ja sitten ulos ja nukkumaan. On kyllä totta, että joka päivä Millan kanssa saa kokea aivan uskomattomia juttuja ja sen kanssa kaikki hetket on erilaisia. Mutta se ei välttämättä tunnu muista niin hienolta kun musta ja niistä on vaikea kirjoittaa. Pienet hymyt, äänteet, eleet.. yms.
On toki tapahtunut suurempiakin juttua, nimittäin Milla on ottanut ensimmäiset askeleensa♥ Seisoa ilman tukea neiti on osannut jo aika kauan, mutta pari päivää sitten Neiti rohkaistui ja käveli pari askelta äitiä kohti, jonka jälkeen menikin ihan mukkelis makkelis :) Toinen minkä avulla Millan saa liikkumaan on pallo! Sitä hän yrittää kovasti potkaista ja välillä se onnistuukin. Mutta siis askeleet jotka neiti ottaa on todella huteria ja pieni muotoisia vielä. Mutta siitä se kävely lähtee!

Maanantaina kävimme C:n luona kylässä ja eilen käytiin Millan toisen kaverin K:n luona kyläilemässä, jossa oli mukana myös C!

Täydellinen kolmikko♥

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Milla sairastaa?

Viikonloppuna käytiin Mummilassa, mikä on Millalle ihan verraton paikka. Siellä on Mummi, kummi ja tädit!! Tietysti myös Siru. ("Iru-hauva")
Isi pääsi kokeilemaan metsurin hommia ja raivaussahalla sahaili risukkoa maan tasalle, joita me sitten kantelimme kaikki yhteisvoimin yhteen kasaan. Pidettiin kyllä täysi huoli siitä ettei päästetä isiä kiipeemään puuhun!! Itsekkin pilkoin puita ja mummi sitten siinä vieressä katsellessa loukkasi sormensa, joten en taida uskaltaa pilkkoa enää koskaan, jos ihmiset satuttavat itsensä pelkästään katsomalla kun pilkon puita :(
Maanantaina meillä olikin sitten ihan vaan kotona olo päivä, etenkin kun Milla tuli kipeäksi. Raukalla vuotaa silmät ja nenä ja kuumettakin oli aika paljon. Nyt onneksi jo kuume laskenut, eikä ole enää kuin pientä 37 asteista, mikä voi johtua myös hampaista. Huomasin nimittäin, että neidille on tullut ylös kaksi uutta hammasta lisää ja suussa onkin jo yhteensä kuusi hammasta!
Tänään käytiin Millan ensimmäisessä hammastarkastuksessa, mikä oli todella turha. Olisin voinut itsekkin kokeilla, että Neidin poskihampaat ovat kohta tulossa, koska ikenet ovat turvonneet ja koska Milla pesee hampaat aamuin illoin ei hammaslääkäri tarkertunut siihenkään. Ainut asia mikä oli "ongelma" oli imetys, mistä hammaslääkäri keksi valittaa. Käynti viivästyi 15 min ja kesti vain 5 min. Olen todella pettynyt, tuohon hammaslääkäriin.

Isin viikonlopun aikaansaannoksia: