maanantai 4. huhtikuuta 2016

Vihdoin!

Siitä onkin jo pitkä aika, kun viimeksi kirjottelin. Mieli on tehnyt, mutta on tapahtunut niin paljon asioita, ettei tiedä mistä kirjottaisin.

Tämän vuoden synttärijuhlatkin on tullut jo juhlittua. Masikin on jo yli vuoden ja Milla täytti kolme vuotta. Tuntuu hyvältä, sekä myös kamalalta että aika menee niin hurjaa vauhtia eteenpäin ja vielä itsekkin pitäisi pysyä perässä. Ja todellakin perässä Masihan konttaa jo kunnon vauhtia ja kävelee todella hyvin tukia vasten. Kohta toivottavasti tuo pikkumies ottaa jo ensi askeleensa. Ulkona hän rakastaa kontata mutalätäköihin ja laskea liukumäkeä :) Ymmärtämistä on huomattavissa paljon, vaikka poika ei puhukkaan lähes sanaakaan. Kokemuksia on paljon kertynyt lisää, sairaalassa on tullut vierailtua edelleen melkein säännöllisesti. Unitutkimus on kahlattu läpi, happirikastimen käyttö opeteltu, RS-virus voitettu ja keuhkobiopsiakin on nyt takanapäin. Nyt odotellaankin sitten niitä tuloksia.

Milla on saanut viettää paljon aikaa isänsä kanssa kahdestaan, kun olen itse ollut Masin kanssa sairaalassa. Ja näitä hetkiä neiti tuntuukin odottavan välillä kovastikkin. Silloin nimittäin taidetaan mennä kaikessa Millan ehdoilla :) Super huolehtivainen isosisko on kokenut pienen pienen 3v uhman, joka on onneksi nyt takanapäin ja nyt taas hoidetaan täysillä pikkuveikkaa.
Musiikki on Millalle muodostunut hyvinkin tärkeäksi osaksi päivää. Johtuneeko musiikki painotteisesta kerhosta? Milla osaa uskomattoman monta kappaletta ulkoonta ja koko ajan opetellaan lisää. Kertosäkeet on monen monen monen monesta kappaleesta neidin päässä tallessa. Myös lastenlaulut joita kerhossa lauletaan on jäänyt todella hyvin mieleen. Monesti huomaakin, kun Milla leikkii yksinään hän saattaa laulaa samalla. On niin mahtava kuulla, kun hän hennolla äänellä laulaa niin ihanasti :)



Millan 3v kakku