maanantai 26. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017 ja uusi pienokainen!


Isin tullessa torstaina töistä sain ihanan lahjan! Nimittäin uuden kameran. Nyt pääsen taas vihdoin kuvailemaan kunnolla (tai niin kunnolla kuin osaan), eikä tarvitse olla puhelimen kuvien varassa ja tyhjentämässä puhelimen muistia koko ajan. Ihanaa!

Koko juhannus meni mukavasti ja lapsilla oli koko ajan leikkiseuraa, joko tuttavan lapsi tai sitten serkut. Pieninä hetkinä joina he eivät olleet leikkimässä lapset roikkuivatkin Vaarin kimpussa koko ajan. Onneksi sääkin suosi kuitenkin. Vietimme paljon aikaa ulkona! (on se oma piha mukava!!)
Lapsilla leikit syntyivät ihan itsestään, eikä siihen tarvittu kuin hiekkaa ja vähän leluja :)

Juhannus sisälsi siis paljon ulkoilua, leikkimistä, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, saunomista ja ihanaa yhdessä oloa!












Tänään oli vihdoin se päivä, jota olen odottanut pitkään! Nimittäin meillä oli ensimmäinen ultra meidän uudesta pienokaisesta! Tänään kerroimme kaikille, että tammikuussa meitä on yksi enemmän! Vauvalla oli masussa kaikki hyvin, joten nyt äitikin voi pikkuisen huokaista ja nauttia tästä ihanasta odotusajasta! <3

torstai 22. kesäkuuta 2017

Unohdettuja

Kaivoin eilen pitkästä aikaan järjestelmäkamerani esille. Se onkin ollut kaapissa, koska se on rikki. Kuvaaminen onnistuu vaan pitkällä putkella. Kameraan oli kuitenkin jäänyt muutama kuva, joista tuntuu olevan pitkä aika, vaikkei todellisuudessa ole :)

Tänään suuntaamme juhannuksen viettoon Vaarilaan. Tavarat on jo pakattu nyt vain odottelemme, että isi tulee töistä ja pääsemme lähtemään.








sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Aurinkoinen, Ihana Sunnuntai!

Aamulla herättyämme aikaisin, söimme aamupalan ja joimme aamukahvit. Lähdimme lopulta julkisilla kohti keskustaa ilman sen tarkempaa päämäärää. Aluksi kotona mietimme Korkeasaarta tai Seurasaarta, mutta molemmat jäivät sitten kuitenkin tekemättä. Mutta ne on kyllä tämän kesän listalla, mitä aiomme tehdä!

Keskustaan saapuessamme, päätimme sitten suunnistaa sinne viimeiseen Helsingin kolmanteen Muumikahvilaan, mitä yritimme aikaisemmin siskoni kera etsiä, mutta tuloksetta. Tällä kertaa se löytyi! :)

Muumikahvilassa ilmoille heitettiin idea, että menisimme kävelemään merenrantaa pitkin ja sinne suuntamme sitten kävikin. Lopulta päädyimme hautausmaan läpi Hietsuun. Kengät ja sukat pois ja pienet varpaat hiekkaan kävelemään! Ai että, kun lapset tykkäsivät niin kovasti. Sinne on kyllä mentävä mahdollisimman pian uudestaan. Varmasti menemme useaan kertaan, jos vaan säät sallivat. Ensi kerralla kunnon eväät matkaan ja uimapuvut, sekä vähän hiekkaleluja lapsille.

Kotiin saavuttuamme kävimme vielä lähipuistossa, käyttämässä viimiset virrat (tai luulin niin) :D Sieltä kotiin syömään ja leikkien kautta nukkumaan. Varmasti ovat nämä tirriäiset väsyneitä, mutta todella onnellisia tästä yhteisestä päivästä, äiti ainakin on <3
















torstai 8. kesäkuuta 2017

Kesä

Kesän alku:

- Masin keuhkolääkärin vastaanotto oli viime viikolla. Kokeiluun lääkkeiden vähennys. Masi sai paljon kehuja reippaudesta ja toimeruudesta.

- Millan kerho loppui, mutta hän sai paikan seuraavalle kaudelle. Viiminen kerhopäivä vietettiin myös Masin kanssa kerholla. Poika oli niin tyytyväinen, kun sai vihdoin kerholiivin päällensä ja pääsi vähän osallistumaan toimintaa. Ja isosisko tietysti ylpeänä ohjasti ja neuvoi <3



- Olemme viettäneet kaikki hyväsäiset päivät aamusta iltaan ulkona.




- Kävimme viikonloppu vierailulla Vaarilassa ja näimme myös serkkuja.


- Kerhojen kesäruokailu on alkanut tällä viikolla ja olemmekin käyneet testaamassa, ja kyllä toimii! Lapset syö niin mielellään ulkona ja kavereiden seurassa.


- Tänään oli Masin parturi ja sai poika taas lyhyemmän tukan.  Ja lapset pääsivät läiskyttelemään lätäköihin samalla.


- Tänään vietämme sadepäivän kotosalla, touhuten yhdessä kaikkea kivaa :)