sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kulunut viikko

Tiistaina Milla pääsi aloittamaan vihdoin kerhon, jota on pitkään odottanut. Neiti jäikin kerhoon tosi reippaasti ja tuli todella iloisena takaisin kotiin ja ohjaajiltakin sai vain positiivista palautetta, kuinka reipas oli ollut :) Masi ei ollut niinkään iloinen Millan kerhoon jäämisestä, kotona kyseli Millaa ja matkan kotiin narisi ja pikkuisen itkikin. (ja hoki Masi kerhoon).

Torstaina kerhoon jääminen oli Masin osalta helpompaan, kun emme suunnannetkaan kotiin vaan neuvolaan ja apteekkiin. Pikkusella on masussa kaikki hyvin ja on kasvanut normaalisti, ja ne sydänäänet! Niitä voisi kuunnella, vaikka kuinka pitkään!! Seuraava neuvola onkin vasta lokakuun lopussa. Onneksi vauva potkii masussa joka päivä ahkeraan, joka rauhoittaa omaa mieltä siintä, että kaikki on edelleen kunnossa.

Perjantaina meidän päivä kuluikin aika hyvin Itiksessä. Etsimme kummitytölleni ja hänen isoveljelleen synttärilahjoja, jotka onneksi hyyyvin pitkän etsinnän jälkeen löytyi :) Illalla saimme Vaarin kylään ja meille uuden pesukoneen! Nyt kelpaa taas pyörittää pyykkiä. Iloksemme Vaari jäikin meille yökylään ja siintä jos jostain lapset riemastuivat ja roikkuivat Vaarin kimpussa koko illan ja seuraavan aamun.

Lauantaina Vaari lähti kotiinpäin aamupäivällä. Isi lähti pelaamaan jalkapalloa ja me siivoomaan kotiin. Pelin jälkeen pääsimme viettämään meidän yhteisen kummitytön 2-vuotis synttäreitä. (ja hänen isoveljensä 4v synttäreitä.) Sinne oli tehty aivan upeat koristelut ja maukkaat herkut pöytään!

Tänään kävimme vain kiertelemessä itistä koko perheen voimin! Huomenna taas palataan arkeen ja isi menee töihin ja me kotiin keksimään jotain kivaa yhteistä puuhaa, kotihommien lisäksi.

 Lasten tämän hetken lempileikki, on metrolla matkustaminen!



Ensimmäinen kerhopäivä



Kerhopäivän jälkeistä löhöilyä, ja pikkuveljen pelaamaan opettamista.



Torstain kerhopäivä ja neuvolakäynti.



 

Synttäreiden mahtavat koristelut oli pakko kuvata!



Sunnuntain Itis-reissulta.



sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Lauantai

Eilen kymmenen aikaa aamusta lähtivät lapset isin kanssa liikuntamyllyn Faija ota koppi-tapahtumaan. Itse jäin siivoilemaan ja imuroimaan kotiin ja noin tunnin päästä lähdin itse mukaan. Lähdettiin tapahtumasta suoraan itikseen syömään ja siintä keskustaan. Suuntana oli Stocmannin A-T lastenturvan myymälän avaijaisviikonloppu. Sieltä lähtikin sitten pari tuttia ja yksi tuttipullo meidän matkaan. Tuttien kaupanpäälliseksi sain pupupehmolelun. Milla otti pupun ihan innoissaan omakseen, koska Masilla sattui olemaan samanlainen. (Masin kummitäti osti lapsimessuilta Masille.) 

Tänään kävimme hakemassa Millalle Itiksestä kerhotossut, koska nyt vihdoin kerho taas alkaa ensiviikon tiistaina. Kyllä tyttö onkin sitä jo odottanut. Prismasta tarttui myös vauvalle body. Sillä aikaa, kun isi kävi Masin kanssa urheiluliikkeessä ehdotin, että katselisimme Millalle sopivia vaatteita. Mutta ihana pieni kohta tuplaisosisko halusi vain katsella vauvan vaatteita ja bongasi jälleen kerran bodyn mikä sopii sekä tytölle ja pojalle :) <3





 Puput taitaa nyt kulkea joka paikassa mukana :)