tiistai 30. tammikuuta 2018

Isi töihin..

Tänään se päivä sitten koitti. Isi lähti takaisin töihin ja "uusi" arki alkoi. Vauvakin on tänään tasan 4 viikkoa, aika kuluu niin hurjan nopeaan!

Tänään oli pikkutytön neuvola ja samalla pääsi vauva ekaa kertaan pienelle bussimatkalle. Isommat kertoivat koko ajan vauvalle mistä mennään ja miten pitää bussissa olla. Esittelivät innoissaan kaikkea mahdollista matkan varrelta. Matka sujui siis paremmin kuin hyvin, vaikka kerkesin pikkuisen stressaamaan sitäkin etukäteen.

Neuvolassa oli kaikki kunnossa ja tyttö on ottanut hirmuisesti lisää painoa ja kasvaa oikein hyvin. (Imetys siis sujuu erinomaisesti, eikä huolta ettei maito riittäisi) Neuvolatäti ihasteli tytön jäntevyyttä ja hiuksia. Torstaina sitten matkataan jo Millan kerholle asti.








maanantai 15. tammikuuta 2018

Masi 3v

Me pidettiin "perhesynttärit" Masin virallisena päivänä (7.1.). Juhlittiin siis Masia ihan vaan omalla porukalla. Sen takia koska vauva oli silloin vasta 5pv:n ikäinen, enkä olisi jaksanut/kerennyt, eikä ollut halujakaan järjestää synttäreitä, kun halusin vaan nauttia uudesta tulokkaasta ja tutustuttaa häntä omaan perheeseen.




Ja tosiaan viime viikonloppuna pidettiin sitten Masille kunnon synttärit ja samalla suurin osa sukulaisista näki meidän uuden tulokkaankin. Masi sai paljon ihania lahjoja ja oli innoissaan niitä heti avaamassa, kun vieraita tuli. Hänestä kasvoi silmissäni niin iso poika, kun vietin yhden yön vauvan kanssa sairaalassa!! <3






Suuret kiitokset Sannille kuvista! <3

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Vuosi 2018!

Vuosi 2018 alkoi mitä parhaimmalla tavalla. Kävimme lasten kanssa pulkkamäessä, näin siskoani ja hänen poikaystäväänsä pitkästä aikaa, lapset saivat silitellä heidän mukanaan reissannutta pupua. Ja yöllä, neljän aikaan huomasin etten pysty enään nukkumaan. Siirryin alakertaan, jossa puolentoista tunnin olon jälkeen oli pakko soittaa Naistenklinkalle ja käydä herättämässä isi soittamaan minulle taksi. Lapset heräsivät yläkerrassa vähän jälkeen kuuden, kun olin juuri lähdössä taksiin. Äkkiä ulos ja taksiin. Hiljainen taksimatka, ilmottautuminen, kätilön tapaaminen, tutkimus, jonka jälkeen suoraan saliin. Kiirellinen epiduraali, jonka jälkeen oli taas helppo olla. Seurattiin supistuksia käyrältä ja juteltiin opiskelijakätilön kanssa mukavia. Puudutus lakkasi, jolloin pyysin lisää, mutta meidän pieni neiti päättikin tulla ja oli sylissäni 11.23!



Isi ja sisarukset pääsivät pikaisesti moikkaamaan uutta tulokasta synnytyssaliin ja myöhemmin osastolle. Olinkin vain yhden yön sairaalassa, jonka jälkeen kotiuduimme.


Tämä meidän pienin tirriäinen on rauhallinen ja aivan yhtä mahtava tapaus kuin nämä edellisetkin. Kuinka sitä aina unohtaakaan kuinka pieniä ne on ja kuinka rakkaita ne on jo heti synnyttyään! <3

Eilen vietimme Masin 3v synttäreitä, jossa myös sukulaiset pääsivät samalla moikkaamaan uutta vauvaa. <3