lauantai 11. huhtikuuta 2015

Päivitystä!

Jos sitä sain jotain kirjotettua. Intoa ois, mutta jotenkin se mitä kirjoittaa on hakusessa ja pahasti. Me oltiin Masin kanssa siis noin kaksi viikkoa sitten sairaalassa keuhkokuumeen takia. Siellähän me vietettiinkin sitten yhteensä neljä päivää. Onneksi saimme olla koko ajan omassa huoneessamme ilman huonetoveria, niin Milla ja isi pääsivät meitä katsomaan ja viihdyttämään, eikä vierailut olleet rajoitettuja. Onneksi kuitenkin saimme pojan kuntoon ja pääsimme kotiin.
Isi kävi sairaalareissun jälkeen pari päivää töissä ja on nyt tässä viettänyt meidän kanssa jo viikon lomaa ja lähtee vasta ensi viikon keskiviikkona takaisin töihin. "Lomasuunnitelmat" menivät heti piloille, koska meillä ei vieläkään ole omaa autoa käytössä. Joten lomailu tapahtuu täällä kodin läheisyydessä tällä kertaa. Pääsimme onneksi kuitenkin käymään Lapsimessuilla ja saimme vielä houkuteltua mummon ja tädit mukaan matkaan. Tapahtuma oli edelleen yhtä mieluisa ja ensi vuonna menemme varmasti uudestaan. Messuilla Milla oli täysillä mukana ja veti mummoa perässään, joka paikkaan. Milla myös vahti koko ajan, että kaikki olivat koossa! :) Hyvin Neiti jaksoi monta tuntia, kunnes väsymys iski ja pienen natinan jälkeen nukahti päikkäreille vaunuihin. Saikin nukkua kotiin saakka!
Saimme tällä viikolla isin raahattua kahteen eri kerhoon ja Millan kaverillakin käymään! :) Olemme saaneet näyttää isille millaista meidän arki on, kun hän on töissä.
Sitten ajattelin kertoa teille vähän, minun pienestä JO kaksi vuotiaasta taaperostani. Millahan on siis edelleen täysin syötävän suloinen tapaus ja niiiin ihana ja täydellinen. Oppii koko ajan ja vauhdilla! Edelleen yllättää, joka päivä jotenkin. Leipominen, se se vasta mukavaa. Ei tarvitse mainita, kun sivulauseessa pieni sana leipomisen suuntaan, niin Milla lähtee vauhdilla kaapille ja haluaa vispilän ja kulhon :) Äiti ja isi on Millalle edelleen ykköset, mutta Mummo seuraa tiukasti perässä. Sanat alkavat pikkuhiljaa muuttua kokonaisiksi, eikä niitä enään lyhennetä kahteen kirjaimeen. Keskiviikkona isi aloitti Millan kanssa uuden "harratuksen", tunnistamaan automerkkejä. Nyt jo neiti tunnistaa enemmän kuin minä! Tunnistettaviin autoihin kuuluu jo nyt Kia (joka on ukin auto ja meillä sanotaan "Uu"), Volvo, Nissan , Ford, Toyota, BMW, Mersu ja Peugeot. :) Äiti tulee siis olemaan pulassa, kun isi lähtee töihin!! Voisin kirjoittaa Millasta vaikka kuinka paljon, mutta ehkä teenkin siintä oman postauksen. (lainaten tätä ideaa sisareltani :))
Vielä vähän meidän nuorimmaisesta, joka on kanssa syötävän suloinen ja ihana tapaus, vaikka tempperamenttia löytyy. Masi tykkää erityisen paljon isistä ja Millasta, jotka taitavat kalastella häneltä suurimmat ja äänekkäimmät hymyt. Kyllä äitikin niitä saa ja Heini-täti on kanssa hauskaa seuraa! Masin kanssa aloitimme soseiden maistelut. Perunaa ja maissia olemme päässeet maistamaan ja paras taisi olla niiden sekoitus. Kovasti olisi Pojalla myös meno haluja, niin vauhdilla kädet ja jalat vispaavat. Myös juttelu on kivaa puuhaa ja kovasti Masi vastailee takaisin, kun hänelle juttelee. Saa nähdä, koska hän haluaa ruveta yrittämään kääntymistä.