sunnuntai 27. elokuuta 2017

Rakenneultra

Kävimme isin viimisellä lomaviikolla kaupoilla etsimässä vauvalle kotiutumisvaatteita valmiiksi. Lupasin Millalle, että hän saa auttaa valitsemaan. Valitettavasti huomasimme, että neutraaleja värejä on todella vähän tarjolla. Onneksi löysimme ihanan potkupuvun ja bodyn, jonka molemmat kelpuuttivat.

Isihän on jo viikon ollut töissä ja lomat pidetty tällä kertaa. Viikko jäi vielä, mutta aina on hyvä pitää vähän varalla. Rakenneultrakin osui vielä isin lomalle. Pääsin taas näkemään, että kaikki oli hyvin. "Aamu-uninen pitkäjalkainen kaveri" <3

Masi on oppinut urakalla puhumaan ja Milla on kiinnostunut aivan kaikesta, kyselee jopa kuinka autonlämmitys toimii?, Mitä ihon alla on? ja etenkin vauvasta on kova kysely käynnissä. Miten vauva saa ruokaa? Miksi se potkii? Miksi äidin mahassa on vettä? Ihanaa kertoa toiselle, kun on niin kiinnostunut. Kaupoissa on myös kova halu katsella vauvanvaatteita, mitkä sopisivat tytölle, sekä pojalle, koska emme kysyneet sukupuolta. Keltainen tuttipullokin on jo kotona valmiina odottamassa meidän pikkuista vauvaa.

Tämän viikonlopun vietimme Vaarilassa ja lauantaina kävimme juhlistamassa siskoni täysi-ikäisyyttä! Sekä toisen siskoni synttäreitä.










tiistai 8. elokuuta 2017

Mökkiloma!

Isin ensimmäinen lomaviikko vietettiin Vaarin varaamalla mökillä serkkujen ja tätien kera. Ja oli kyllä mukavaa! Lapset tykkäsivät leikkiä ja etenkin, kun saivat juosta ulkona. Kukaan lapsista ei kaivannut telkkaria koko viikon aikana, vaan hienosti keksivät omia leikkejä. Pari kunnon sadepäiväänkin mahtui viikon sekaan se ei lapsista ollut niin mielyttävää, mutta niistäkin päivistä selvittiin sadevaatteiden ja pelien ja piirrustustarvikkeiden kanssa.

Maisemat olivat mitä mahtavimmat etenkin iltaisin. Hiljaisuus, rauha ja tyyneys laiturilla illalla lasten nukkumaan menon jälkeen! Kelpasi<3

Kamerakin oli mökillä matkassa mukana, mutta kuvat on tullut siirrettyä jo kovalevylle ja se laitettua taas hyvään talteen, joten kuvat on nyt kaapattu isin ja miun omasta puhelimesta.
Iso kiitos kaikille mukana olleille ja mökillä käyneille! Näitä pitäisi toteuttaa enemmänkin!















Henna-serkku on meidän Masin suosikki serkuista, koko ajan piti olla Hennan kanssa menemässä. Molemmat ovat aika rauhallisia ja tykkäävät leikkiä hiljaisuudessa ja rauhallisesti. Se taitaa näitä kavereita yhdistää <3