keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ihana isosisko ja sen ihana pikkuveli!

Olen oppinut lapsiltani todella paljon ja koko ajan opin lisää. Kasvan toivottavasti koko ajan äitinä. Opetamme toinen toisiamme. Tunnen ylpeyttä, kun työnnän tuplarattaita ja joku tulee vastaan hymyillen! Minulla on kaksi aivan ihanaa lasta, jotka ovat erilaisia. (melkein voisi sanoa, että molemmista ääripäistä olevat lapset.) Molemmat ovat ihania ja aivan mahtavia tapauksia He osaavat osoittaa myös omat mielipiteensä, mikä on myös hyvä asia. Vaikka se ei välttämättä tunnu juuri sillä hetkellä siltä.

Milla on edelleen aivan mahtava isosisko, vaikka taitaakin olla isistä pikkuisen mustasukkainen. Milla saikin pikkuveljeltään ensimmäist kunnon hymyt. Se ei kyllä ollut minulle mikään yllätys, kun on katsellut meidän arkea. Tuntuu, että näillä pienillä on jo kunnon syvä side toisiinsa, vaikka toinen onkin vasta noin kahden kuukauden vanha. Se millä tavalla Milla hoitaa ja silittää ja pitää huolta vauvasta on aivan uskomaton. Sitä ei pysty selittämään, mutta sen näkee. Molemmat loistavat toisilleen.

Meidän arki on tällä hetkellä mm. kerhoilua, ulkoilua, leikkiä, puklailua, syöttöjä ja nukutuksia. Millalla lemppari leluina tällä hetkellä legot ja nukketalo. Kirjojen lukemista neiti rakastaa edelleen ja päivässä luetaankin kaikki lempparikirjat moneen kertaan!

Isyysloma!

Isyysloma oli ihanaa aikaa, ei sillä ettei nyt olisi ihanaa. Mutta kun se toinen on koko ajan apuna ja tukena niin mikä sen parempaa. Yhdessä perheenä päästiin tutustumaan tuohon pieneen ihmiseen.
Vaikka kotiutuminen sairaalasta, ei mennyt niin kuin piti niin saimme silti olla koko ajan yhdessä, sillä Milla ja isi kävivät kotona vain päikkäreillä ja yöunilla.

Isyysloman aikana saimme paljon sukulaisia töllistelemään jäbää! Kivasti aina piristää, kun saa vieraita, vaikka ei oman perheen kesken olemisessakaan ole mitään vikaa! Kuvat kertokoon enemmän meidän yhteisestä kolmesta viikosta. (vaikka kameraa tulikin käytettyä aivan liian vähän!!)

Toistan itseäni, mutta meidän isyysloma oli aivan mahtava. Toki arkikin on nyt lähtenyt kulkemaan ja itse olen oppinut taas todella paljon näiltä lapsilta. Ei voi muuta sanoa kuin, että on aivan mahtavaa olla äiti!! Nyt kun sais blogin vielä siihen jamaan, että saisi tätäkin välillä päivitettyä!