torstai 27. elokuuta 2015

!

On tullut kirjotettua ihan liian vähän.. suurimmaksi osaksi se johtuu siitä että päivät touhutaan lapsien kanssa ja illalla kun menevät nukkumaan ottaa pienen ajan itselleen ennen kuin itse kömpii sänkyyn. Mutta osaksi myös siitä, että pystyy pitämään koko paletin koossa ilman stressiä kirjoittamisesta. Kirjoittaminen on minulle rentouttavaa puuhaa, mutta jos sitä ei kerkeä tekemään iskee siitä huono omatunto.. vaikka ei pitäisi. Ja sitten kun kirjoittaa ei tiedä mistä kirjoittaisin. Olen siis sivuuttanut kokonaan tämän stressin. Tuo meidän poika tuottaa sitä vähän liikaakin välillä. Tai ehkä olen vaan sellainen ihminen etten osaa olla stressaamatta ennen kuin tiedän mikä on perimmäinen syy keuhkojen ongelmiin. Olemme Masin kanssa käyneet nyt jo monen monessa verikokeessa ja röngtenissä. Allergiatesteissäkin kävimme, sekä TT-kuvassa ja keuhkotähytyksessä, mitkä molemmat tehtiin anestiassa. Onneksi kuitenkin pääsimme samana päivänä pois molemmista. Seuraavaksi odotellaankin aikaa sydänleikkaukseen...
Mutta on meillä onneksi paljon enemmän iloisempia asioita kuin surullisia. Masi istuu jo hyvin tuettuna ja syöttötuolikin on saanut uuden lapsen kannettavakseen. Toinen on toki siirtynyt jo "isojen tyttöjen" tuoliin. Masi myös höpöttelee hurjasti vaihtunut vauvan jokeltelusta "tä tä tä tä tää":ksi :D Kylpy on myös ihmeellinen paikka, siellä on hauska istua itse ja läiskiä vettä! Ruoka maistuu ja syli on tietysti paras paikka olla :)
Ja Milla.. mikä tarina tintti! Selvät leikit on tullut esille..
Nukketalossa
A:"Auttakaa joku minua!"
B:"Minä autan sinua, missä tarvitset apua?"
A:"Avaa minulle ovi"
B:"Noin!" (Avaa oven)
A:"Kiitos!" (Aaaa.. eli halataan)
Tämä oli siis ote erään päivän leikeistä. Milla on ollu myös "kotikuiva" yli kuukauden ja 3 viikkoa päiväkuiva. Yövaippaakaan ei haluttaisi laittaa mutta ei se lopulta haittaakkaan.
Milla tunnistaa oikean ja vasemman, neliön, kolmion ja ympyrän, osaa aakkoset (melkein kaikki), autonmerkit, värit, numerot 1-10 , osaa piirtää auringon ja hymynaaman ja ilmapalloja. Osaa kirjoittaa isi :D (s-kirjain on pikkuisen omanlaisensa, mutta ainakin kova yritys on), Housut ja kengät osataan itse pukea. Milla tunnistaa myös monen monta eläintä! 
Huomenna sitten nokka kohti Mummolaan näiden pienten ihanien tirriäisten kanssa. Se onkin ensimmäinen kerta kun Masi on yötä Mummolassa!

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ihanimmat sisarrukset!

Meidän tirriäiset on kyllä niin erottamattomat kun vaan voi olla! :) Masi tykkää seurata Millan touhuja ja Milla taas tykkää hoitaa ja auttaa Masia <3
Blogin kirjotus on vähän jäänyt, yritän tsempata ja saada itelle taas aikaa kirjoittaa. Mutta alotetaan näin helposti kuvilla taas :)
Maailman rakkaimmat ja ihanimmat lapset <3

Perhe<3