sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Aurinko♥

On ollu taas hiljaiseloa blogissa, se ei johdu siitä, ettei mitään erikoista ois tapahtunu, vaan siitä etten oo illal enää jaksanu kirjottaa. :) Ja vähän siitäki, etten oikein tiedä miten kirjottais, mut nyt kuitenkin ollaan oltu paljon leikkipuistoissa ja ulkona! Leikkipuistot on tänä vuonna 100 vuotta. Joten leikkipuistojen juhlissa on myös tullut käytyä. Jääkiekkoa on tullut katottua, itseasissa loppuottelua parhaillaan!

Me ollaa myös kyläilty paljon, on ollu myös ihanat sukujuhlat! Käytiin myös kattomassa millainen on Vaarin uusi koti. Mummilassa ja Millan kummeilla käyty, sekä tietysti Ukilla.

Kuvia on nyt jonkun verran kerääntynyt, joten anna jälleen kuvien puhua puolestaan!!  Kuvat on kyllä vähän sekavassa järjestyksessä....
Löhöilyä Isin kanssa♥
 Mummin tekemä Millan nimpparikakku! Nam :P
 Millan-päivän kääretorttu.
Aurinkoranta ja jäätelö♥
 Perhe♥
 Sukujuhlien koko porukka♥
Siskoja ja Serkkuja♥
 Pikkuserkut Aamu ja Milla♥
 Aamu, Susanna, Milla ja Henna♥
 Max♥
 Max ja Milla♥
 Kiikkumassa!
 Milla♥
 MM-finaali...
 Meidän puu elää taas!!!♥
 Taika♥
 "Tätskii"
 Äidin Nappisilmä♥

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu sitä "normaalia" arkea, jota pienen lapsen kanssa on. Me ollaan ahkerasti käyty kerhoissa ja kyläilty. Ollaan oltu liikkeessä lähes joka päivä, paitsi nyt edellisenä perjantaina ja lauantaina, koska meidät vaunut hajosivat käsiin. Kantamalla ei ole kovin kiva mennä käymään missään. Onneksi saimme tänään "uudet" vaunut. :) Löytyi Tori.fi:stä juuri mieluiset vaunut itselleni vielä ihan hyvään hintaa. Vähän käytetyt ja hyvin pidetyt. Oli todella todella mukava myyjä vastassa, kun käytiin hakemassa vaunut. Iso Kiitos hänelle!

Tänään äidin pieni Milla on tasan 1v 2kk, miten se pieni vauva onkin jo niiin iso ja niin kauan ollut ilahduttamassa meitä! Ei voi uskoa todeksi, että aika oikeasti menee hyvinkin nopeasti. Neiti oppii koko ajan uutta ja sitä on niin mahtava seurata. Päivät meneekin Millaa seuratessa ja joskus saattaa kotityöt kärsiä, mutta mielummin vähän sotkuista ja on enemmän Millan kanssa kuin koko ajan siivoomassa ja Millan kanssa ei olisi yhteistä aikaa ollenkaan.

Tänään on myös Äitienpäivä! Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!! Itse sain aamulla lettuja ja hienon kortin ja aivan syötävän suloisen nallen! :)
Millan aamu-unien jälkeen lähdimme Hoploppiin, jossa aikaa vierähtikin helposti kaksi tuntia. Ja voin kertoa, että äidillä ja isillä on jalat varmasti kipeät huomenna ja voin vaan kuvitella kuinka tuon pikkuneidin jaloissa tuntuu! Kävimme myös puistossa ja hakemassa ne uudet vaunut meille, jonka jälkeen isi sai perinteisen sunnuntai pitsan, josta Millakin nykyään pitää!
Tässä vielä muutamia kuvia lähipäiviltä!
Äiti valitsi Millalle pienen vappupallon.
Kummitätiä ja -setää menossa katsomaan.
Innokas kylpijä♥
Millan itse valitsema pallo.
Minun Millani♥
Palikat on parhaita!
Mikään ei ole parempaa kuin olla tuon pienen lapsen ÄITI♥♥♥

torstai 1. toukokuuta 2014

Ulkoilua, ulkoilua ja ulkoilua!

Me ollaankin oltu tosi paljon ulkona lähipäivinä, kun on ollut niin hyvät ilmat ja ihanan lämmin!!
Milla rakastaa kiikkumista, liukumäen laskua ja hiekkakakkujen tekemistä. Ja tietysti myös toisten lapsien leikkien seuraamista. Ihan liian vähän on kamera ollut mukana kerhoissa tai missään muuallakaan. Puhelimen kuvat ei näytä kovin hyviltä, mutta muutama niitä kumminkin.

Kävimme myös yhtenä päivänä kattomassa millainen tuo läheinen HopLop on. Se on aivan mahtava paikka, Milla tykästyi siihen täysin, ehkä vähän myös äiti ja isi!
Milla on oppinu hurjasti asioita lyhyen ajan sisään, sanoja toistellaan ja sukkia yritetään itse laittaa jalkaan. Myös pipoa ja kenkiä on kiva kokeilla laittaa itse. Sanoja mitkä on opittu ihan lähiaikoina on mm. silmä, tyhjä, kenkä, heitä.... toki sanat eivät tule niinkuin oikeasti ne sanotaan, mutta äiti tietää mitä tyttö tarkoittaa milloinkin.

Ehkä mä taas jossain vaiheessa pääsen kirjottamaan meidän elämästä kunnolla, joka päiväisiä asioita en viitti kirjottaa joka kerta uudestaan ja uudestaan. Mennään siis kuvilla taas!

 Ostettiin kesän ensimmäiset mansikat!
 Menimme hakemaan auton isin treenikseltä!
Käytiin eväsretkellä!

 Tehtiin kakku vieraille, jotka peruivat viime hetkellä, joten kakku tehtiinkin isille!
Milla testaamassa uuden auton etupenkkiä!
 Koristeltiin Vappu meillekkin!