tiistai 13. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Meillä meni viime viikko lähes kokonaan kotona ja ulkona ollessa. Jätin kerhot ja suurimmat kyläilyt tarkoituksella väliin, ettei Masi vaan missään tapauksessa sairastu. Meillä nimittäin oli Masille varattuna maanantaille pieni sydänoperaatio, johon kaikella tavalla valmistauduimme. Maanantaina edeltävänä iltana tuli kuitenkin puhelu, jossa kerrottiin Masin ajan olevan annettu jollekkin sitä kiireemmin tarvitsevalle. Puhelu oli pieni shokki ja menikin hetki, että ymmärsi mitä tapahtui ja että se odottelu alkaisi taas uudelleen ja kaikki valmistelut myös. Odottelin sitten maanantain ajan soittoa, jolloin kerrottaisi, koska Masille liikenisi uusi aika. Soittoa ei kuitenkaan kuulunut ja malttamattomana minä sitten itse soitin tiistaina ja kyselin. Lopulta keskiviikkona selvisi, että yrittäisimme Masin kanssa uudestaan vasta 20.10. Sitä sitten odotellessa.
(Tämäm tekstin kirjoitin torstaina 1.10.)

Nyt sitten olemme odotelleet tulevaa aikaa joka pitäis olla ensi viikon tiistaina. Mutta tietenkin Masille tuli ylähammas, mikä nostatti pientä kuumetta ja vähän pientä flunssaakin poika on kerennyt sairastaa tässä, saa nähdä vaikuttavatko nämä operaation toteutumiseen. Millallakin alkoi kerho 6.10. Ensimmäinen päivä oli mennyt kerhosedän sylissä katsellessa ja tutustuessa muiden touhuihin. Mutta kotiin tullessaan tyttö oli hyvin väsynyt ja ei oikein jaksanut tehdä mitään, eikä ihme... kuumetta oli 39,3. Siihen jäi sitten sen viikon kerhot.

Tällä viikolla täällä vietetään syyslomaa, joten kerhoa ei ole tälläkään viikolla Millalle tiedossa. Ensi viikolla onkin, sitten (TOIVOTTAVASTI) Masin operaatio, joka sattuu juuri Millan kerhopäiville. Voi olla, että Milla saakin taas vaan yhden kerhopäivän viikkoon, sitä seuraavalla viikolla pitäisi ollakkin sitten kokonainen kerhoviikko (= 3pv) tiedossa! :)

Tänään huomasin myös, että Millan silmä on alkanut rähmiä ja pahoin pelkään, että siinä on silmätulehdus. Siis huomenna soitto lääkäriin. Tässä on vielä kuvia mitä on tullut otettua :)
 Peto <3
 Pedon ensimmäinen Itis reissu.
 Sisarukset <3
 Rakkaimmat <3
 Milla <3
 Millan ihan ensimmäinen kerhopäivä!
Kuva kertoo kaiken :D
 Tirriäiset <3
 Leikkihetki
 Syksy ja lehdet!

Huomasin kuvia valitessa, että mulla on ihan liikaa kuvia. mistä valita. Joten luultavasti saatte nähä kuvia yllin kyllin tässä lähiaikoina.