torstai 27. helmikuuta 2014

Millan mukavat tädit♥

Viikonloppu menikin Vaarilla olessa ja tottakai Millan serkkuja ja kummitätiä käytiin moikkaamassa. Vaari toi matkalta Millalle ja muille lapsenlapsille tuliaisiksi ihanat t-paidat. Missä on nalle ja koira ajamassa moottoripöyrää :)
Kävimme myös katsomassa Kouvolan yhteiskoulunlukion esittämän musikaalin, jossa kaksi Millan tätiä tanssi :) Luulin et Millan kanssa ois joutunu lähtee pois, kun oli paljon valoja ja aika kovat äänet ja musikaali kesti kumminkin kaksi tuntia. Mutta ei onneksi, sain itsekkin katsoa siis koko musikaalin alusta loppuun. Neiti otti välillä pienet torkut, mutta suurimmaksi osaksi katsoi itsekkin.
Sunnuntaina saimmekin kaksi tätiä mukaan, jotka tulivat viettämään talvilomaansa meille Helsinkiin. Saimme Millan kanssa mukavasti seuraa, kun isi on töissä. Milla oli aivan innoissaan, kun sai viettää ma-to päivät ihanien tätien seurassa :)

Tiistaina Tädit pääsivät mukaan Millan värikylpyyn, joka ei mennyt kylläkään ihan suunnitelmien mukaan. Värikylpy sattui olemaan juuri Millan päikkäreiden aikaan ja neiti ei sitten väsyneenä tykännyt sotkea. Jätimme värikyvyn kesken ja Millan pääsi vaunuhin nukkumaan, samalla kävimme itiksessä vähän shoppaamassa, vaikka ei sieltä oikein mitään löytynyt, mutta oli meillä hauskaa. Kävimme kaupoissa, leivoimme ja katsoimme Smurffit 2 leffan. Oli todella mukavaa kun tädit olivat meillä, vähän vaihtelua tähän meidänkin arkeen.
Tänään Mummi kävikin hakemassa tädit pois ja jäimme Millan kanssa kahden. Isikin tulee vasta myöhään illalla kotiin. Milla on tosin nyt päikkäreillä ja Mummi lähti juuri tätien kera, voi pikkunen vähän ihmetellä, kun herää eikä olekkaan muita kun äiti :( Varmasti etsii Mummia ja tätejä.. Onneksi näemme ensi viikolla Millan synttäreiden merkeissä!♥

Milla ja minä kiittää oikein paljon tätejä mukavista ja kivoista päivistä ja toivoo, että tädit haluavat tulla joskus toistekkin yöksi!♥

torstai 20. helmikuuta 2014

Milla-tyttö sairastaa..

Maanantaina isi saikin 3 päivää sairaslomaa ja oli meidän kanssa kotona. Kieltämättä helpotti vähän, kun Millakin sairastaa, että on kaksi kotona. Milla rakastaa meidän välissä möyryymistä.. isin syliin, äitin syliin, isin syliin, äitin syliin... Sitä neiti saikin nyt tehdä sitten urakalla!
Tiistaina Milla vietti aikaansa illalla omien leikkiensä parissa pitkän pitkän aikaa. Nosteli bonapurkkien korkkeja pöydälle, nousi itse perässä, heitti korkit alas, istui lattialle, nosti korkit pöydälle, nousi itse, heitti korkit alas ja istui taas itse. Tätä Milla jaksoi 45 min yhtäjaksoisesti. Sen jälkeen kengät saivat kyytiä. Kenkiä nosteltiin keittiön tuolille ja alas ja taas nostettiin tuolille..



Noiden kolmen sairaspäivän aikana Milla vilkutti joka kerralla isille kun hän lähti viemää koiraa ulos. Sen jälkeen seisottiin ikkunassa ja katsottiin koko ajan, koska isi ja Taika tulevat takaisin. Ja kun huomattiin, että he ovat tulossa sisälle mentiinkin pikapika vauhtia ovelle odottamaan.
Milla on nyt jo paljon parempi, mutta ruokahalu on vielä kateissa. Mutta ymmärtäähän sen, kun on ollut kipeänä niin ei sitä itsekkään tee mieli syödä kovin paljoa. 

Nyt olemmekin menossa viikonloppuna Vaarin luo! Eikä tullutkaan kuukauden taukoa. Sitten sunnuntaina nappaamme kaksi tätiä mukaan kyytiin, jotka tulevat viettämään hiihtolomaansa meille ainakin alkuviikoksi :) 

p.s Ukin leikkaus meni hyvin! Nyt vaan Ukki rauhassa jaksat toipua niin pääset Millan synttäreille!

maanantai 17. helmikuuta 2014

Koko perhe sairastaa..

Lauantaina kävimme päivällä katsomassa Ukkia ja nyt Ukilla on leikkauspäivä tiedossa! Toivotaan, että Ukki toipuu leikkauksesta hyvin ja pääsee Millan 1-vuotis synttäreille :)

Pääsin vihdoin viimein pesemään pyykkiä omalla koneella, kun työmiehet olivat asentaneet uuden pesukone liitännän ja meidän pesukonehan ei siihen tietystikkään käynyt. Onneksi on rautakauppa ja isi, joka auttaa asiaa ja nyt kone hyrrää oikein mallikkaasti. Ja sitten on myös ihana pikku apuri! Vanhan keittiönpöydänkin saimme vihdoinkin roudattua pois ja uusi kasattua tilalle!


Tänään olemme ihan kotona, niinkun varmaan huomennakin, koska Millalle iski flunssa ja Isille nousi kova kuume. Toivottavasti häipyvät yhtä nopeasti kuin tulivatkin! Helsingin hiihtoloma viikon takia meidän kerhotkin ovat lomalla, joten eipä me kerhoon oisi päästykkään vaikka Milla olisikin ollut terve. Sairastelemme siis kotona ja parantelemme itseämme koko perheen voimin.

Milla on tänään ollut kuitenkin yllättävän pirteä, vaikka annoin vaan aamulla neidille lääkkeen. Illalla sitten seuraavan kerran ennen nukkumaan menoa. Tällä hetkellä Milla nukkuu päikkäreitään, joille vihdoin ja viimein sain neidin rauhotettua. Pitkän aikaa möyrysi sohvalla isin syliin, äitin syliin ja takaisin isin syliin! Toivottavasti illalla maistuu puuro, että saa nukuttua mahdollisimman paljon omassa huoneessaan, se on huomattavasti helpompaa minulle ja Millalle itselleen. Jos Milla nukkuu vieressä se on vähän väliä kiinni minussa tai sitten pitää koko ajan varoa, ettei neiti pyörimiseltään tipahda meidän sängystä.

Vielä lopuksi muutama kuva tammikuulta, kun isi oli jääkiekkopelissä ja me olimme tutustumassa Millan kummitädin uuteen kissaan!

torstai 13. helmikuuta 2014

Perjantaita odotellessa.

Näin se viikko vaan vierähtää käsistä.. Päivällä tuntuu ettei aika mene ollenkaa ja sit yhtäkkiä onkin jo torstai.. Huomenna perjantai ja siitä sitten pääsemmekin viikonloppuun.
Tiistaina me oltiin Millan kanssa ihan vaan kotona, koska yö meni huonosti.. liekö johtuen hampaista tai sitten vaan läheisyyden kaipuusta, ja äitiä juoksutettiin tunnin välein yöllä, kunnes 5 aikaa aamulla äiti luovutti ja kävi Millan huoneeseen nukkumaan patjalla, pieni nyytti vieressä! Illalla kuitenkin käville serkun synttäreillä, täytti tämä pikkuinen jo 7 vuotta! Siinä samalla vaihtui kuulumiset ja kakkua katosi jokaisen massuun. Millaakin oli muistettu ihan omalla sosepurkilla!
 Keskiviikko aamuna isi ei lähtenytkään töihin, koska meidän oli tarkoitus viedä Taika sinne polvileikkaukseen. Veimmekin.. annettiin tiedot ja odottelimme hetken leikkaavaa lääkäriä. Kanyylikin saatiin laitettua ja koira rauhoitettua sen verran, että lääkäri voisi tutkia tämän ja uudet kuvatkin olisi pitänyt ottaa leikkausta varten. Koiran rauhoituttua ja lääkärin kokeiltua jalkaa, lääkäri kuitenkin totesi, ettei koiraa leikata, koska polvessa ei ole mitään vikaa! Mikä helpotus!! Ikinä ei pitäisi miettiä etukäteen yhtään mitään, niinkuin nyt, että kuinka saamme Taikan pysymään rauhallisena leikkauksen jälkeen yms.. Näitä on pohdittu päässä monen monta kertaa siitä asti kun luulimme Taikan joutuvan leikkauseen. Nyt kuitenkin voimme unohtaa kaiken ja toivoa, ettei tämmöistä koskaan tule eteen uudestaan!
Taikan virottua rauhoituksesta sen verran, että saimme sen autoon, lähdimme moikkaamaan ukkia sairaalaan. Menimme kuitenkin vierailuajan ulkopuolella, joten saimme tuimia katseita osaksemme, saimme kuitenkin mennä Ukin luo! Siellä ukki voimisteli toista jalkaansa ja uhosi, että juoksee vielä maratooninkin! Keskiviikko päivä jatkui Ukin luota katsomaan sitä puuta mistä Ukki putosi. Ei ollut muuten mikään helppo pudotus Ukilla.. Pyörähdimme keskiviikkona vielä Juhlamaailma-liikkeessä ja Jumbossa.
Pudotus ei näytä kuvassa läheskään yhtä pahalta, mitä se oikeesti oli!

Tänään aamulla kävimme pitkästä aikaa kerhossa Millan kanssa. Ensi viikolla ei olekkaan sitten kerhoja, kun täällä meillä päin on hiihtoloma. Saa nähdä mitä me sitten keksitään, tuskin nimittäin ollaan kotona koko viikkoa. Se ei taida enään meidän neidin kanssa edes onnistua, kun on tottunut jo tähän melkein joka päiväiseen liikkumiseen! :)
Tälle viikolle on kyllä riittänyt uutisia ja ohjelmaa jonkun verran: Ukki tippui puusta ja satutti polvensa, yksi sisko murtaa sormensa, toisten koulu palaa ja Taikakin joutui melkein turhaan leikkaukseen. Sitten tietysti positiivisiakin asioita on ollut synttäreitä, kylppäriremontista pääsimme eroon ja Taikaa ei sitten leikattukkaan. :)

Vaarikin viettää lomaansa rentoutuen ja kiusaten meitä mitä upeimmilla maisemakuvilla:

maanantai 10. helmikuuta 2014

Mummia moikkaamassa!

Viikonlopun tosiaan olimme mummilassa tällä kertaa :) Viimeksi jouluna nähty, niin oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Viime kerralla, kun olimme mummilassa Milla oppi konttamaan ja nyt mentiin jo kovaa vauhtia pitkin mummilan lattioita! Lego-palikatkin olivat kivoja, kun niitä ei ole kotona.
Ulos teimme pari lumiveistosta, toisesta unohtui ottaa kuva, mutta mummi teki lumipupun ja toisen kimpussa hääräsi Isi, tädit ja minä tietysti. Mummi piti sillä aikaa seuraa Millalle, joka kävikin mummin lämpöiseen syliin päikkäreille.
Viikonloppuna muuttui Taikan leikkausaika ja paikka. Leikkaus tapahtuukin lähempänä Helsingin keskustaa ja siirtyi yhdellä päivällä eteenpäin. Kaiken lisäksi joudumme luultavasti kuvaamaan Taikan polven uudelleen, jos nämä nykyiset kuvat eivät kelpaa leikkaavalle lääkärille.

Tämä päivä menikin ihan vaan kotona ollessa. Milla tutkiskeli kotia ja katsoi kaikkien lelujen olevan paikoillaan. Ja tietysti suurin osa päivästä meni sylissä. Tottui jo viikonlopun aikana, että on monta haluavaa ja mukavaa syliä ja nyt ei päivisin olekkaan kuin äiti. Kävimme isin kotiin tultua itiksessä uimassa, ja tällä kertaa siitä jäi mukava kokemus! Milla tykkäsi ja roiskutteli vettä minkä kerkesi ja saunassakin otettii meidät tällä kertaa mukavasti vastaan :)

Kotiin tultua saimme kuitenkin tietää, että ukki on pudonnut puusta ja odottaa nyt polvileikkaukseen pääsyä. Tsemppiä paljon ukki meiltä kaikilta! ♥

torstai 6. helmikuuta 2014

Pikaista päivitystä.

Nopea ja pieni päivitys oli tultava vielä kirjoittamaan.

Tänään Millan kerhon jälkeen sain Taikalle leikkausajan, Malmille Apex Eläinklinikalle. Aika on tosiaan tiistaille aamulla mennää sinne ja ortopedi ensin katsoo Taikan jalan ja lonkan.. siitä sitten edetään itse leikkaukseen. Jonka kerrottiin kestävän 1-1,5h ja heräämisvaihe 3-4h. Illalla saamme Taikan kuitenkin kotiin

Milla teki tänään ennätyksen, eikä suostunut nukkumaan enää päikkäreitä kerhon jälkeen. Kerholta kotiin neiti nukkui vaunuissa sen 15 min, mutta sen jälkeen kelpasi vain 10 minuutin unet sylissä. Pikkunen posotti sitten tämän päivän menemään 25 minuutin päikkäreillä! Milla meni kyllä jo yöunille 7 aikaa mikä hälle ei ole normaalia, nyt vaan peukut pystyyn, että yö menee hyvin!

Huomenna lähdemme Mummilaan pitkästä aikaa. Taikan kuitenkin pyrimme pitämään erossa Mummista ja muista ihmisistä, ettei raukka rasita jalkaansa innostumalla heistä. Millallekkin kiva nähdä Mummia ja tätejä ihan livenä, eikä vaan web-kameran kautta. Pääsee syliinkin jos sitten enään haluaa, kovasti aina kameran kautta hamuaa syliin. :) 



keskiviikko 5. helmikuuta 2014

I love Taika♥♥

Tänään oli pakko viedä Taika eläinlääkäriin, koska se on nyt sunnuntaista asti linkannu jalkaansa. Oikeestaan soitin jo eilen eläinlääkäriin, mut eiliselle ei ollu ilta-aikoja enään ollenkaan jäljellä.
Tänään meillä oli sitten aika 17.15
Yritin ennen tuota aikaa etsiskellä Taikan papereita, niin eihän niitä silloin tietenkään löydy kun niitä tarvitaan. Muisti kuva on että olen sanonut "laitan nää Taikan paperit kaikki samaan paikkaan et ne sitten löytyy." Nyt kun niitä tarvii niin eihän niitä mistään löydy. Asiaa ei auttanut yhtään kotona vallitseva kaaos ja Millan halu juuri silloin olla sylissä.Onneksi paperit löytyivät loppujen lopuksi!

Eläinlääkärissä ei mennytkään niin hyvin, kun ajattelin. Taika joutuikin kuvauksiin ja eläinlääkäri kuvasi lonkat ja polvet. Jouduttiin jonkun verran odottelemaan ja kun Taika sai rauhoittavan piikin oli todella vaikea olla siinä vieressä, kun toiselta menee vaan jalat alta. Saatikka se herätys.. kun toinen ei reagoi oikein mihinkään ja sitten kun hoitaja vähän taputtaa ja kutsuu kovemmalla äänellä. Toinen nousee samantien kieli ulkona, mulkosilmät vaan tuijottaen.
Tuomio olikin sitten, että meidän pikkunen joutuu leikkaukseen. Polvestä oli mennyt ristisiteet..
Huomenna on sitten soitettava leikkausaika ja sitä odotellessa syötettävä tuolle pikku raukalle kipulääkkeitä. Nytkin se makaa vaan keittiössä, eikä reagoi kunnolla oikein mihinkää, vaikka nenän vieressä olisi ruokaa. Taitaa se rauhottava vielä vaikuttaa.. Toivotaan, että tämä on viimeinen leikkaus mikä tulee tämän koiran eteen...
I LOVE AND NEED TAIKA♥♥

tiistai 4. helmikuuta 2014

Vaaria moikkaamassa.

Lähdettiin viikonlopuksi vaarille, koska vaari on lähdössä Lanzarotelle kahdeksi viikoksi, sitten emme pääse vaarille kylään ja heti sen jälkeen kaksostädit on Vaarilla putkeen 2 vko, jolloin meidän poppoon sinne tungettua, on hyvin ahdasta. Joten kuukausi ilman vaaria!! :o

Vaarilla!
Me kuitenkin pidimme oikein mukavan viikonlopun! Kävimme lauantai aamusta uimassa. Seurassamme oli tietysti isi ja vaari, mutta otimme mukaan myös Sanni-tädin ja minun kummityttöni Susannan! Menimme aamusta, koska siellä oli ollut vauvauinnit käynnissä ja vesi oli lämmitettyä, niin se sopi Millalle paremmin kuin tavallinen uimahallinvesi, mikä on mielestäni hyvin hyvin kylmää. Ainakin välillä!
Max <3
Päivällä isi lähti takaisin Helsinkiin ja me jäimme Millan kanssa vielä sukulaisten seuraksi. Isillä oli nimittäin illalla omat pippalot ja me emme haluneet tulla kotiin viettämään kahdestaan iltaa, koska meillä oli mahdollisuus olla muualla :) Kotona olemisessa ei ole mitään vikaa, mutta nyt kun siellä on ollut pari viikkoa putkeen on kiva nähdä muutakin maailmaa ja muita ihmisiä. Millallekkin on paljon mukavampaa ja näkee ainakin vaaria ja serkkuja! Ja tietysti Milla kummitätiään!
Maanantaina me suuntasimme kohti Helsinkiä. Juna lähti Kouvolasta 16.30 ja oli perillä 17.48. Saimme kyydin Kouvolan asemalle Millan kummitädiltä (minun siskoltani). Isi oli meitä vastassa Pasilan asemalla! Juna matka oli todella todella tylsä omalta osaltani, koska Milla nukkui melkein koko matkan, enkä ollut osannut varautua siihen. Olisin voinut käyttää aikani lueskellen jotakin lehteä tai tekemällä ristikoita, mutta eihän niitä ollut mukana. No mutta tulipahan kerrankin ihan vaan istuttua!
Ainut kuva, missä molemmat ovat samaan aikaan :) <3
Milla löysi Maxin tuttipullon!
Tänään kävimme aamupäivästä taas yhdessä perhetalossa vähän leikkimässä, koska omat lelut oli pengottu tutkittu jo eilen illalla. Tänään pään vaivaa on tuottanut Millan synttäreiden kutsukortit! Että voi olla haastavaa saada mieluiset kutsut tehtyä. Ideoita olisi, mutta toteutus ei sitten onnistu tai sitten aina puuttuu jotain. Toivottavasti kuitenkin saan jonkunlaiset kutsut kasaan tässä pikkuhiljaa nii ne kerkeisi lähettämäänkin ennen niitä tulevia synttäreitä!
Hyvää Viikkoa Kaikille ! :)