torstai 29. joulukuuta 2016

Joulu 2016!

Meidän joulu sujui aika rennoissa tunnelmissa kotona ollessa, paitsi jouluruokailu tapahtui lasten tädin luona. Oikein suuret kiitokset lasten tädille, joka oli saanut aikaan taas niin mahtavan jouluaterian!
 Aamulla lapset katselivat lastenohjelmia sillä aikaa, kun tein joulupuuron valmiiksi.
 
Pieni jännitys oli kuitenkin kokoajan ilmassa, kun joulupukki oli käynyt jo yöllä tuomassa paketit kuusen alle :)
Heti puuron syönnin jälkeen, päästiin lapsille mieluisimpaan osioon, alettii avaamaan lahjoja. Me availimme niitä pikkuhiljaa pitkin päivää.
Masin lemppari oli selvästi heti alkuun, possu mikä röhkii ja kävelee, mikä saikin sitten vielä kaverin toisesta paketista :D
 Masin ollessa päikkäreillä, korkattiin heti uusi peli ja tehtäväkirja.

 Lahjoja lahjoja!! Sydämellinen iso kiitos jokaiselle tirriäisiä muistaneille! :)

torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun ensimmäinen.

Joulukuun ensimmäinen tosiaan, nopeasti se joulukuu sieltä tuli, vaikka kuinka ajatteli, että on tässä vielä aikaa valmistella kaikennäköistä. Meillä oli tässä vielä kaiken lisäksi semmoinen yhdeksän päivän kestävä sairaalareissu tuomassa jännitystä, siihen että kerkeekö kaikki valmistua ajoissa. ja eihän ne kerenneet. Minun piti koota Millalle pilttipurkeista tonttuja, joita olisi pitänyt saada kasaan 24 kappaletta, jotka jokainen olisi sitten piilotettu päivänään omaan uuteen paikkaan ja edellispäivän tontut olisivat olleet koristeena omalla paikallaan. Mutta tosiaan minun piti. Tämä jääneen siis tulevaa vuotta odottamaan. Onnekseni mummo oli tehnyt Millalle arvoituskalenterin, josta saimmekin avata jo ensimmäisen arvoituksen ja nyt sitten odottelemme innolla seuraavaa. Ja onhan lapsilla tietysti perinteiset suklaakalenterit.
Jos joulu tulee näin vauhdilla en epäile hetkeäkään, ettei minulle tulisi paniikkia Masin synttäreiden kanssa. Jotenka päätimme tänään lasten kanssa pistää kuusen pystyyn ja levitellä joulukoristeita pitkin asuntoa, koska melkein heti joulun jälkeen ne on sitten kuitenkin kerättävä pois. Näin saamme nauttia niistä hetkisen kauemmin :) Milla oli aivan onnessaan koristellessaan joulukuusta ja oman huoneen pientä joulukuusta. Masia ei koristeleminen kiinnostanut, mutta junakoristeet olivat todella mieleen, joita poika sitten ympäri asuntoa kanteli mukanaan.