keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuumaa, kuumaa, kuumaa!!

Mitäpäs meille kuuluu?

Meille kuuluu oikein hyvää. Käyvimme Mummin ja parin tädin kera korkeasaaressa katsomassa eläimiä. Ja Milla olikin sen reissun täysin Mummin tyttö. Tai oikeestaan koko sen ajan, kun Mummi oli meille kylässä. Mummi tuli meille torstaina kahden tädin kera ja me kävimme shoppailemassa itiksessä. Iltapäivällä päädyimme Hoploppiin, jossa tädit viilettivät hurjasti. (kun kerran ekaa kertaa sinne pääsivät.) Mummikin kiersi meidän kanssa kerran seikkailuradan ja siihen jäikin minun ja Mummin seikkailut. Pienemmät saivat jatkaa, kunnes jokaisenen oli täysin puhki.
Perjantain aamupäivästä lähdimme Korkeasaareen, jossa vietimme muutaman tunnin nauttien hyvästä seurasta ja eläimistä!

Alkuviikosta isillä oli pari vapaa päivää, koska maanantaina oli isin hammaslääkäri ja tiistaina minulla oli oma neuvola, joten minun ei tarvinnut ottaa Millaa mukaan, kun isi oli sen aikaa Millan kanssa.

Tänään isi meni taas töihin ja me olemme Millan kanssa olleet kotosalla ja käyneet muutamaan otteeseen puistossa, sekä jännittäneet kumman serkun saamme! Ja tänään minusta sitten tulikin onnellinen nelinkertanen täti ja Milla sai yhden serkun lisää!

Onnea kovasti uudelle serkulle ja hänen perheelleen <3

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Arki on tullut takaisin!

Nonii nyt on isin lomat vietetty ja kyllä tuli vaikka mitä tehtyä. Hommattiin Millalle passi ja kävästiin laivalla Virosso, pyörähdettiin Lintsillä (tosin vaan kävelemässä ja Millan kanssa parissa ilmaisessa koneessa), kyläilemässä sukulaisia läpi, ekassa ultrassa tuli myös käytyä (kyllä, Milla saa sisarruksen tammikuussa), käytiin uimassa, vierailtiin tädin rippijuhlissa, oltiin paljon liikkeellä, kuten puistossa, keskustassa ja muualla ihan vaan olemassa ja kävelemässä. Osa suunnitelmista jäi tekemättä huonojen säiden vuoksi, mutta joka päivä me jotain kumminkin keksittiin. Milla vierotettiin täysin rintaruokinnasta ja nyt neiti nukkuukin yöt yhteen putkeen omassa sängyssä. Ehdottomasti paras kesäloma reissu oli extemporee reissu Muumimaailmaan, Milla tykkäsi ihan valtavasti ja niin kyllä me muutkin! Lomalla kerettiin myös majottamaan sisko ja sen kaveri. Kyllä touhua riitti koko loman ajan. Olisi saanut jatkua pidempään!

Nyt arki on palannut kuvioihin ja pelkäsin, kuinka Milla ottaa sen, ettei isi olekkaan koko ajan meidän kanssamme. Ekat pari päivää neiti kyseli isin perään ja monesti olisi halunnut mennä autoon, mutta eihän me voitu, kun isi menee autolla töihin. Onneksi nyt Milla taitaa olla tottunut siihen, että isi menee aamulla töihin ja tulee illalla takaisin kotiin.

Ensimmäisellä arkiviikolla kerkesimme näkemään Millan kaveria C:tä ja hekin pyörähtivät meillä samana päivänä. Torstaina yksi Millan tädeistä tuli meille yökylään ja kävimme hänen kanssaan uimassa, shoppailemassa ja puistossa. Muuten olimme ihan kotona ja Milla oli kyllä niin tädin tyttöä, ettei isi ja äiti kelvanneet enään mihinkään. Lauantaina veimme hänet kotia päin ja kävimme moikkaamassa samalla serkkuja ja Millan kummitätiä, joka muuten odottaa vauvaa ja laskettu aikakin meni jo... Saa nähdä koska Millalle on yksi serkku lisää! 
Äidin ilopilleri/rakkauspakkaus<3