lauantai 21. marraskuuta 2015

Päivitystä...

Nyt on mennyt monta viikkoa Masin operaatiosta ja poika on toipunut todella hyvin. Niin kuin isosisko sanoo: "Masin sydän on nyt terve." Masi jo liikkuukin eteenpäin hurjaa vauhtia "peppukiito"-tyylillä. Fysioterapeutti tuskin on niin innoissaan tällä tavalla liikkumisesta, kuin me. Mutta näin meillä on näköjään lapsilla tapana alottaa liikkuminen. Olemme myös harjoitelleent paljon polvillaan oloa ja seisomista tukea vasten.
Milla on päässy käymään nyt jo monesti kerhossa ja taitaa neiti tykätä, vaikka ei siellä kuulemma kovin aktiivinen vielä ole. Mutta hiljaa hyvä tulee. Mutta kuitenkin Milla ihan mielellään menee kerhoon, niin eiköhän se ole merkki, että siellä on kiva olla! Halloweenin aikaan ohjaajat järjestivät kerhossa Halloween-juhlat, nyyttäri tyyliin ja pukeutuakkin sai, jos halusi. Milla vei juhliin naksuja ja keksejä, jotka maistuivat kerhokavereille oikein hyvin.
Mummokin kävi meillä kylässä, kun tarvitsin lapsille hoitajaa, kun saimme itse olla mukana pienen prinsessan tärkeässä juhlassa. Meistä tuli nimittäin kummeja (tai minusta tuli kummi ja Isistä Aikuinen ystävä) ja ristiäisissä Mummo sitten katsoi lapsien perään toimituksen ajan. Pikkuinen prinsessa saikin oikein kauniin nimen! :)
Isäpäivää edeltävänä päivänä kävimme pitkästä aikaan Vaarilla kylässä ja taas saimme olla ylpeitä vanhempia ja huomata kuinka paljon Milla onkaan reipastunut. Milla leikki Vaarin kanssa oikein innoissaan  ja illalla kotiin päästyä kysyikin heti, että menemmekö huomennakin Vaarille :) Kävimme myös samalla reissulla moikkaamassa serkkuja, joiden kanssa Milla tykkäsi myös kovasti touhuta.
Isänpäivänä olimme kotona ja kävimme myös Ukin luona.

Viime sunnuntaina lähdimme viemään Masia Lastenklinikalle, koska pojan uloshengitys oli todella vaikeaa ja jouduimmekin sitten siintä suoraan seurantaan. Jonka jälkeen meille jo siivottiin paikkaa osastolta, jossa vietimme kaksi yötä. Tiistai iltana pääsimme kotiin, kun saimme iltapäikkäreistä varmuuden, ettei Masi tarvitse enää lisähappea nukkuessaan.
 Sisko oli huolissaan veikasta<3
Hiukset hyvin, kaikki hyvin!!

Nyt olemmekin olleet aika paljon kotona ja parannelleet lapsien yskää, mikä näyttääkin olevan todella todella sitkeää. Samalla on tullut laitettua kotiin vähän joulukoristeita, vaikka ulkona ollessa ei tunnu yhtään edes talvelta. Jouluvalot on vaan niin kivoja. Ja silloin, kun ollaan paljon sisällä, niin askartelu on Millan yksi mielipuuhista. Joten koristuksia on tullut myös paljon lisää.
Kun jättää blogitekstin auki koneelle, odottamaan aikaa jolloin kerkeää taas vähän kirjoittaa, sinne ilmestyy ihmeellisä kommentteja kuin tyhjästä. Tässä viimeisin: "Isi on Ihana Mies :)", ei liene vaikea arvata kuka on käynyt kirjoittamassa :)
Tässä kuvassa lapset odottavatkin sitä ihanaa miestä kotiin, jota saimmekin odottaa aika kauan, mutta lapsilla oli hauskaa, kun saivat odottaa rappukäytävässä.
 Milla keksi kuukausi sitten oman varjonsa, ja tykkäsikin leikkiä sen kanssa pitkän aikaa.
Ja tämä vauva on kasvanut ihan hurjasti, vaikka sen huomasikin vasta sitten, kun oli pari päivää poissa kotoa!