lauantai 12. syyskuuta 2015

Uusi perheenjäsen.

Meille tuli viime sunnuntaina uusi perheenjäsen, nimittäin koiranpentu. Isin siskon koira sai pentuja ja minähän ihastuin niihin heti! Ja varasinkin melkein samantien hetken mietittyä sieltä meille oman pennun. Pidimme sen salassa, koska halusimme nähdä ihmisten reagtiot, kun koira saapuu mukanamme, joka paikkaan, mutta en sitten onnistunutkaan siinä. Tämä pieni tapaus on niin ihana, että minun oli saatava kertoa siitä aikaisemmin. Osaksi koiranpennun ottaminen oli salassa sen takia, koska en pidä ihmisten ennakkoluuloista, ja olisin kuitenkin saanut kuulla siitä, että "onko se nyt järkevää?", "vauva, taapero, ylivilkas koira ja koiranpentu?" yms. Näin siinä nyt kumminkin kävi, koska ME halusimme näin :)

Milla ja Masikin pitävät Pedosta kovasti, kuten me kaikki. Milla pääsi vaikuttamaan myös nimen valintaan aika vahvasti. Tässä vielä kuvia tulokkaasta ja menneestä vauhdikkaasta viikosta!

 Milla on yllättänyt meidät piirrustustaidoillaan jo monesta, tässä niistä yksi:
<3<3<3

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kohta kerholainen!

Nyt on sitten isin kesäloma ohi ja tänään oli jo kolmas päivä, kun isi meni töihin. Tuntuu oudolta meistä kaikista, kolme viikkoa on kuitenkin aika pitkä aika ja siinä kerkee jo tottua toisen kokoaikaiseen läsnäoloon ja apuun.

Maanantaina me kuitenkin kävimme viemässä Millan kerho-hakemuksen ja saimme hyvin varman lupauksen Millan kerhopaikasta ja pikkunen alottaa lokakuun alussa ihan ensimmäisen oman kerhonsa! (Ilman äitiä! :o :( ) Onneksi kerhopaikka on kuitenkin melkein meidän takapihalla, joten sinne pääsee hyvinkin nopeasti! Puisto missä kerho pidetään on myös Millalle hyvin hyvin tuttu. Nyt on sitten kuukausi aikaa totutella mahdollisimman paljon ohjaajiin. Mikä kerhossa onkin tällä hetkellä hyvin hassua, siellä nimittäin on pelkkiä mies ohjaajia!


Tiistaina kävimme kerhossa, josta tulikin touhuttua paljon. Molemmille tuli uni heti silmään, kun rattaat lähtivät liikkeelle, kerhon jälkeen. Iltapäivällä kävimme myös ulkoilemassa ja kokeilemassa uutta mölkky-peliä.

Ja tänään, heti aamusta Millan kerhopaikka varmistui. Pikkunen menee siis tosiaan lokakuun alussa ihan omaan kerhoon. APUA! Käytiin tänään sit vähän kattelemassa kerhokavereita ja musiikkituokiossa, missä myös kerho oli mukana. Yhtä toista saman nimistä tyttöä pyydettiin viemään kahdeksan mukia huoneeseen, missä kerholaiset syövät eväät. Meidän pikku Milla siis tarttui toimeen, höpötti vaan, että kahdeksan mukia, kahdeksan mukia! Sinne se sitten meni muiden kanssa syömään eväitä, onneksi sattui olemaan laukussa pientä purtavaa, ettei tarvinnut Millan vaan katsella muiden syömistä. Itse olin Masin kanssa leikkihuoneessa ja odottelin kovasti, koska se tyttö tulisi hyökäten syliini, mutta ei siellä se istui viimeisen kaverin kanssa syömässä ja höpöttelikin jo vähän ohjaajalle ja lopuksi tuli sieltä ohjaajan kanssa käsi kädessä, hyökäten syliini!
Pieni pelotus kerhon alotuksesta kuitenkin hävisi harteiltani, Milla saa siellä uusia kavereita ja leikkiä samanikäisten kanssa. pääsee retkille ja laulamaan!
Tänään on myös edesmenneen mummoni syntymäpäivä, jonka kunniaksi laitoin kynttilän palamaan Millan tekemän enkelin eteen, sai enkelikin aivan uuden merkityksen.
<3