torstai 23. tammikuuta 2014

Koko ajan liikkeellä! (ja kamera kotona...)

Maanantai aamuna ne remppamiehet olikin sitten aamulla rapun edessä, kun isi käytti Taikaa ulkona. Mutta ovelle tulivat vasta kello 8 niin kuin oli sovittu. Kuvittelin että remppa lähtee hyvin käyntiin, kun olimme tyhjentäneet kylppärin jo valmiiksi. Lattiat ja rappukäytävä tuli kyllä suojattua, siihen se sitten jäikin. Nimittäin tarvitaan putkimiestä, joka pääsee vasta keskiviikkoon. Eli periaatteessa remontin aloitus siirtyi kahdella päivällä eteenpäin. Toivottavasti tämä on ainut hidaste.. tai jos ei ni toivotaan ettei niitä tule kovin montaa. Haluan nimittäin saada Millan 1v synttäreille vessan käyttökuntoon!

Isi oli kuumeen takia kotona maanantai päivän. Iloa siitä meille ei kumminkaan kovin paljoa syntynyt, kun isi paranteli itseään nukkumalla. Kävimme Millan kanssa hakemassa jo valmiiksi saunan avaimen, jotta pääsemme vessaan sitten kun emme voi käyttää enää omaa kylppäriä. Samalla saimme pesutuvan avaimen, jotta pääsemme myös pesemään pyykkiä, miltä tässä perheessä ei voi välttyä!

Tiistainakin isi oli kipeänä kotona, joten me annettiin Millan kanssa isin levätä ja lähdimme tutustumaan yhteen meille uuteen perhetaloon! Siellä Milla aluksi vähän seuraili muiden touhuja, mutta äkkiä oli mukana leikkimässä. Ruokakin maistuu aina paremmalta kavereiden kanssa. Seuraava päiväkin meni leikkipuistossa olessa, kun vihdoin ne putkimiehet tulivat aloittamaan rempan ja meillä kotona oli niin kova meteli, ettei Milla pystynyt nukkumaan päikkäreitä. Eikä neiti kyllä pahemmin tykännyt leikkiäkkään kovassa metelissä. Illalla meillä olikin sitten toiseksi viiminen vauvauinti ja olimme varanneet mukaan kameran, jotta saisimme muutaman kuvan Millalle muistoksi vauvakirjaan. Harmikseni kotona huomasin, että kameran asetukset eivät olleet mitkään parhaimmat, mutta onneksi on vielä yksi mahdollisuus ottaa kuvia.

Kuten kuvista huomaa, ne ei ole mitään parhaimpia! Mutta ainakin näkee, että uimassa ollaan oltu.
Tänään meidän kirkolla olikin vauvaperheille suunnattu tapahtuma! Poikkesimme sinne viettämään aikaa, pois remontin edestä. Kamera ei tullut mukaan, mutta kävimme muskarissa ja kiertelimme kojut, maistelimme marttojen tekemiä soseita ja osallistuimme arvontoihin. Näimme myös neuvolan tädin ja monia tuttuja puistotätejä!
Tapahtumassa jaettiin myös vauva-kasseja, joista saimme onnekkaina yhden! Vauva kassi sisälsi ruokalapun, pikkusen Ainun-pupu kassin, uusimman Kaksplussan ja meidän perheen, Muksun mustikkakiisselin ja puolukkapuuron, Onnin Banaanimustikkavellin, sekä esitteitä lähellä olevista kerhoista ja vauva-arkeen kuuluvista asioista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti