tiistai 4. maaliskuuta 2014

Isi vapaalla!♥

Torstaina päikkäreiltä herättyä, Milla kävi jokaisen huoneen läpi huutaen välillä "äää", ja kun mistään ei vastattu käännyttiin äidin puoleen ja pyöritettiin päätä. No onneksi äiti yksinään kumminkin lopulta kelpasi. Toinen kierros kämpän ympäri oli kuitenkin vielä tehtävä ja varmistettava, ettei tädit tai mummi ole missään nurkassa piilossa. Onneksi isillä oli perjantai vapaa, joten oli Millalle äidin lisäksi myös isi, jotta ei tarvitsisi ikävöidä tätejä tai mummia.
Viikonloppua vietimme perinteisesti käymällä itiksessä ja ihan kotona ollessa. Sunnuntain oli perherieha läheisellä koululla, joten käväisimme siellä onkimassa ja ostamassa Millalle arvan :) Sattui vaan niin pahasti juuri Millan päikkäri aikaa, ettei neiti oikein jaksanut olla ja innostua puuharadasta, joten kiersimme vaan paikan läpi ja lähdimme kotiin päikkäreille.
Maanantaina pääsimme katsomaan miten meidän vanha kissa on sopeutunut uuteen kotiin. Niin ikävä sitä kissaa on ollut mutta Putsku on saanut nyt niin hyvän kodin, että se lievittää ikävän siedettävään. Siellä kissa pääsee kesäisin ulos ja muutenkin sillä on nyt kissa-kaverikin :) Vähän ihmeissää Putsku oli Millasta, kun ei ole koskaan tätä nähnyt ja on ollut hyvin vähän noin pienten kanssa. Kyllä se kissa onneksi meidät taisi muistaa, ja toivottavasti ei muistele pahalla!! Putsku on edelleen yhtä ihana ja suloinen, harmi ettemme voineet pitää sitä :(
Tämä päivä meni myös hauskoissa merkeissä. Meillä oli nimittäin Millan 1-vuotis kuvaus! Aluksi neitiä selvästi jännitti ja myös ihmetytti tilanne, jossa outo mies tulee salamavalon kanssa räpsimään kuvia, mutta kun alku jännityksestä päästiin ja hymypankki avattiin, neidistä kuoriutui oikein huippumalli, myös muiden kuvatessa kuin äidin! Nyt vaan odotellaan, että saisimme nähdä kuvat, jotta pääsisimme valitsemaan niistä parhaat itsellemme.

Tänään myös pääsimme Millan idolia katsomaan livenä. Nimittäin Robin oli Helsingin Bio Rex:issä, kertomassa uutisia. Jonot oli ihan älyttömät ja kaikki eivät tainneet päästä edes sisään. Milla oli vähän ihmeissään, kun isossa huoneessa kuului Robinin musiikkia, mutta kiljuminen Robinin tullessa sisään ei ollut kivaa, onneksi meillä oli peltorit sitä varten! Vähän ihmetyksiä toi Robinin ääni ja itse Robin Millalle. Harmi ettemme pääseet kuvaan hänen kanssaan tai saaneet edes nimmaria. :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti