sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hyvää Syksyä!

Tää viikko on ollu meille erilaisempi, kun muut viikot. Nimittäin isillä oli poikkeuksellisesti iltavuoroja koko viikon. Toisaalta oli kiva, kun sai kokeilla tälläistäkin, mutta mieluummin itse haluan isin käyvän aamulla töissä ja tulevan illalla kotiin. Toki on kivaa, kun isi on aamuisin kotona, mutta aamuisin on myös kerhoja ja toimintaa lapsille, joka paikassa. Mieluummin siis aamuisin käy kerhoissa ja muualla. Illalla sitten odottaa isiä kotiin! :) 

Millakin oli vähän hämillään poikkeuksellisesta arkirutiinista, mutta sopeutui siihen todella hyvin. Onneksi iltaisin pääsimme kyläilemään kaverimme  luona ja keksimme kaikkea muuta kivaa ihan kaksistaan! Saunavuoronkin käytimme, vaikka ajattelin sen olevan hankalaa. Mutta päinvastoin!!!! Se reissu menikin todella reippaasti, heivataan siis ennakko oletukset ja pelotukset pois ja luotetaan siihen, että kaikki sujuu hyvin, vaikka asiat menisivätkin eritavalla kuin on tottunut. :) 

Sain myös jostain inspiraation leipoa pullaa! Milla rakasti jauhojen kanssa leikkimisestä ja rusinoiden tökkimisestä pulliin. Oma tekoisiin pulliin Milla sai itse myös laittaa kanelia ja sokeria. Voitelu ja raesokerin laitto sujui neidiltä myös mallikkaasti. Vaikka minun pullistani ei tullut lainkaan semmoisia, kun odotin, eikä läheskään yhtä hyviä kuin mummon tekemät, tekeminen oli ihanaa tämän pikkuisen neidin kanssa! Tehdään kyllä toisenkin kerran ihan vaikka vaan tekemisen ilosta! 

Viikonloppu oltiin ihan kotosalla perheen kanssa. Kävimme koko perheen voimin Millan kaverin äidin synttärikahveilla. Ja jostain sain inspiraation leipoa vielä mokkapalaa ja mustikkapiirakkaa. Paljon ulkoilua ja yhdessä oloa, eli hyvä viikonloppu alkaa olemaan takana päin. Ja siirrymme normaaliin arkeen tai ainakin niin normaaliin kun se voi olla. Paitsi, että täällä Helsingissä on syysloma, joka vaikuttaa ainakin meidän kerhoiluun, koska ne ovat kiinni. :(  Mutta eiköhän me saada aika kulumaan ilman kerhojakin! :)

Tänään kävimme ottamassa vähän syksyisiä kuvia ja lehtien heittely oli meidän neidistä oikein ratkiriemukasta!!! :D Tässä muutamia valittuja otoksia... <3

Pieni tyttäreni,
SINÄ
olet suurin
ihmeeni

2 kommenttia:

  1. millataas aivan ihania syyskuvia...näistä pitää tettää oikein kuvia.<3<3 mummikin haluaa..hyvä syysteemaan sopiva pukukin päällä..

    VastaaPoista
  2. Kuka se kannusti menemään saunaan!? :)

    VastaaPoista