maanantai 22. joulukuuta 2014

Kaksi yötä jouluun!

Joulu vaan senkun lähenee ja lähenee. Onneks joulua varten on kaikki valmiina ja isinkin lahja on paketoitu! Kinkkukin on savustumassa! Sitä onkin odotettu taas vuosi :) Eilen aamupäivästä saimme vielä luntakin maahan, nyt jos nää lumet vielä pysyisi ni olisi kyllä ihan mahtavaa! 
Meillä on nyt vihdoin vauvan sänky makkarissa omalla paikallaa ja kaikki huoneet alkavat olemaan joulukunnossa, pientä pintasiivousta vaille valmiita. Paitsi Millan huone, mikä onkin nyt sitten kuin pommin jäljiltä! Aina kun saa jonkun tehtyä tuleekin toinen vastaan. Pitäisi löytää neidille jokin vähän isompi lelulaatikko mihin saisi, vaikka kaikki pehmolelut tai isommat lelut. Haluaisin myös semmoisen lasten pöytäsetin, mutta jos nyt ensin katsotaan mitä pukki tuo ja ostetaan sitten ensi vuonna!
Eilen kävimme siivouksen lisäksi myös kaupoilla, mutta mitään ei loppupeleissä tarttunut mukaan. 
Biltemassa oli Millalle mieluinen hevonen, taitaa neidistä tulla heppatyttö! Harmi vaan, ettei taida äidin lompakko semmoiseen harrastukseen taipua.
Isillä oli tänään vielä töitä ja huomenna myös. Millalle on tullut vähän semmoinen näkyvämpi äiti vaihe. Jos isi vie nukkumaan ni huutelee äitiä, mutta onneksi isi on neuvokas ja saa neidin aina kuitenkin nukkumaan. Tänä aamuna, en kerennyt hakemaan Millaa huoneestaa, sai isi pienen protestin mikä kuitenkin laantui nopeasti :)

Edellinen viikko menikin aivan hurjan nopeasti, osaksi varmaan johtuen isin kahdesta vapaapäivästä. Isi on ollut todella ahkera ja saanut paljon aikaiseksi ja Millakin on antanut meidän siivota välillä ihan rauhassa ja leikkinyt itsenäisesti leluillaa. Serkun synttäreille neiti innoistui kovasti legoista ja nyt tuo meidän pieni lego-rasia onkin todella kovassa käytössä ja siitä rakennellaa torneja todella paljon. Tornien rakennus ja kaataminen taitavat olla tällä hetkellä neidin mielupuuhaa, tietysti kirjojen lukua unohtamatta. 
Eilen päätin myös leipoa pätkiskakun, mikä ei sitten mennytkään ihan suunnitelmien mukaan vaan päätti paisua kaksin kertaiseksi. Uunin sai kuitenkin helposti putsattua ja jäi vuokaankin jotakin syötävää, Milla ja Isikin taisivat pitää kakusta, ainakin siihen malliin siintä on hävinnyt. Sillä aikaa, kun siivosin uunia ja muutenkin keittiötä kävivät Milla ja isi yhdessä ulkona pienellä happi hyppelyllä, kameran kera! 
Minun♥

1 kommentti:

  1. voi ei taasen ihania kuvia...tytöt vaan siellä virnistelee ja isäntä siivoaa...ja viel isin kanssa kahdestaa ulkosalla...<3

    VastaaPoista