lauantai 31. tammikuuta 2015

Äiti x 2

On mennyt vähän yli kolme viikkoa siitä, kun Millasta tuli isosisko ja minusta kaksinkertainen äiti!♡ Eipä ole paljon ollut aikaa kirjoitella, kun on opetellut taas uutta vaihetta elämässään ja tutustunut tähän uuteen pieneen ihmeelliseen tirriäiseen.

Pääsääntöisesti meillä on kaikki mennyt melko hyvin, mutta monen mutkan kautta olemme kiertäneet ja monta mutkaa on vielä tulossa. Mutta me ei anneta niiden lannistaa! Milla on ollut aivan huippuhyvä isosisko, vaikka pientä kiukkuiluakin on ollut välillä havaittavissa. Se sallittakoon, koska onhan muutos ollut hänellekkin valtava. Eikä kaikki huomio enään kohdistu vain häneen. Milla tykkää katsoa, kun vauvalta vaihdetaan vaippa ja pitelee kovasti vauvan kädestä kiinni. Hän tuo mieluusti uuden vaipan, tutin, rätin tai tuttipullon, jos en itse pääse hakemaan. Niin suuri apu niin pienessä ihmisessä♡
Isi meidän oli jo keskiviikkona päästettävä töihin ja koitettava pärjää kolmistaan! Ekana päivänä meidän ei kumminkaan tarvinnut olla ihan koko päivää omalla porukalla vaan saimme aamulla seuraa. Millan kaksi kaveria tulivat äiteineen pitämään meille seuraa ja katsomaan vauvaa! Päikkäreille Milla nukahtikin heti, kun vieraat lähtivät. Iltapäivä tuntui menevän jo ihan rutiinilla, vaikka ei tässä nyt vielä mitään rutiinia ole ainakaan tämän pikku jäbän kanssa.
Loppu viikko meni hyvin kotona, vaikka jäbällä onkin ollut aika paljon vatsakipuja. Milla on nukkunut päikkärit ja yöunet kumminkin todella hyvin, eikä ole herännyt kertaakaan vaikka jäbällä onkin kova ääni, sille päälle sattuessa. Isyyslomasta kerron vähän myöhemmin, mutta se meni todella todella nopeasti. Nyt meillä seuraava etappi onkin Millan 2v synttärit ja jäbän ristiäiset, mitkä pidän molemmat samalla kertaa!
 Kyllä näistä Tirriäisistä on niin paljon iloa, ettei äiti voi enempää toivoa! Täyttä kultaa molemmat!

1 kommentti:

  1. tosi ihania kuvia tirriäisistä <3 tulee olemaan mahtava kaksikko!! <3

    VastaaPoista