maanantai 20. maaliskuuta 2017

4v Juhlat ja Neuvola

Nyt on synttärit tältä vuodelta juhlittu meidän perheessä. Perjantaina Millan vieraina kävivät kaksostädit, ja toivat ihanan paidan ja palapelin Millalle, minkä neiti oppikin nopeasti ja jo tänään osasi tehdä itse koko palapelin :)

Lauantaina kävikin, sitten muut vieraat. Vauhtia riitti, mutta upeasti kaikki lapset ottivat huomioon Masin happiletkun lattialla ja Masia autettiin aina, kun tarvittiin. Milla oli todella innoissaan vieraista ja tietysti myös paketeista. Itse vietin suurimman osan ajasta keittiössä, joten en ihan jokaista lahjan avausta nähnyt, enkä oikein kuviakaan kerennyt ottamaan. Mutta iso kiitos kaikille vieraille, että tulitte juhlistamaan meidän 4-vuotiasta prinsessaa.

Tänään Millalla olikin 4-vuotis neuvola. Aluksi neiti pisti äidin vastaamaan puolestaan. Mutta, kun tuli aika jäädä neuvolantädin kanssa kaksin, oli neiti super reipas! Ja Milla saikin pelkkiä kehuja! :)
Siellä oli rakennettu palikoista erilaisia torneja, piirretty ja leikattu. (tässä kohtaa Milla oli huomauttanut, että saksissa on jotakin outoa. Ne olivat nimittäin oikean käden sakset ja tyttö on vasenkätinen. Mutta oli leikannut urheasti ja hienosti viivaa pitkin.) Siellä oli myös kopiteltu palloa, potkittu sitä, seisty varpailla, kävelty viivaa pitkin, kävelty varpailla viivaa pitkin, hypätty tasajalkaa, seisottu yhdellä jalalla, katseltu kuvia (etsitty asioita mitkä olivat väärin), kuulon ymmärrystä ja näön tarkastusta. Ihan mahtavaa äidille kuulla kuinka reippaasti Milla oli siellä toiminut :)







1 kommentti:

  1. ihanat juhlat jälleen kerran ja söpö prinsessa upeassa mekossaan...<3

    VastaaPoista