maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappu 2017!

Lauantaina lähdimme koko perheen voimin keskustaan kiertelemään ja halusin ehdottomasti käydä Muumikahvilassa, mitä olen monen kuullut kehuvan. Kävimme Stockan Muumikahvilassa, jonka jälkeen annoimme lasten kierrellä Stockan leluostolla, josta he kovasti tykkäsivät. Löysimme lopulta myös lapsille tarkoitetun leikkipaikan. Lelujen tutkimisen ja leikkimisen jälkeen lähdimme kiertelemään Kamppia ja Forumia ja kuluttamaan muuten vaan aikaa :) Oikein mukava päivä! Eikä huono sää ulkona haitannut ollenkaan, vaikka tuulikin ihan hurjan kovaan. Ulkona lapset pääsivät kuitenkin hyvin vaunuihin suojaan.







Eilen sitten sateen ja tuulen takia päätimme pysyä sisällä ja päivällä saimme Sanni-tädin meille :) Sain hänet seurakseni joululahjaksi saamalleni Profeettojen keikalle. Kiitos seurasta Sanni, oli mahtava kokemus! (Bussimatkoista Hartwall Areenalla pyörimiseen :D ) Oli todella kummallista jättää lapset isänsä kanssa kotiin ja vielä illalla! Mutta onneksi he olivat käyneet reippaina nukkumaan ja isi oli kelvannut seuraksi! Kyllä nautin keikasta, vaikka mieleni koko ajan halusin lasteni luokse.




Sanni-täti jäi meille yöksi ja aamulla lapset olivatkin heti menossa huoneeseen, jossa Sanni nukkui :)
Siinä muutama palapelin teko ja vähän yritystä kuvata lapsia. (kuvaaja oli mahtava, mutta lapset eivät ihan niin innokkaita pysymään paikoillaan) Sitten lähdimme kohti keskustaa ja saimme Sannin vielä mukaamme sinnekkin. Yritimme etsiä toista Muumikahvilaa tuloksetta :D Helsingissä sijaitsee siis kolme eri Muumikahvilaa. Lopulta lähdimme vielä etsimään sitä viimistä, jonka sitten löysimme. Lapset niin tykkää muumeista ja äitikin on ihan myyty niille. Kävelimme vielä keskustassa hetken, jonka jälkeen kylmä tuuli ajoi meidät kotiin päin. Sitten olikin aika päästää Sanni omaan kotiinsa. Kotona sitten väsyneiden lapsien kanssa teimme vielä pitsaa. Iltapesut, iltalääkkeet ja iltasatu, jonka jälkeen lapset olivat ihan valmiita sänkyyn ja nukahtivatkin jo 19.30.



Ihana Vappu<3

1 kommentti:

  1. teillä on ollu niin hauskaa ja erillaisia päiviä vietetty...oi jospa oisin saanut olla mukana!!!

    VastaaPoista