sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Aurinkoinen, Ihana Sunnuntai!

Aamulla herättyämme aikaisin, söimme aamupalan ja joimme aamukahvit. Lähdimme lopulta julkisilla kohti keskustaa ilman sen tarkempaa päämäärää. Aluksi kotona mietimme Korkeasaarta tai Seurasaarta, mutta molemmat jäivät sitten kuitenkin tekemättä. Mutta ne on kyllä tämän kesän listalla, mitä aiomme tehdä!

Keskustaan saapuessamme, päätimme sitten suunnistaa sinne viimeiseen Helsingin kolmanteen Muumikahvilaan, mitä yritimme aikaisemmin siskoni kera etsiä, mutta tuloksetta. Tällä kertaa se löytyi! :)

Muumikahvilassa ilmoille heitettiin idea, että menisimme kävelemään merenrantaa pitkin ja sinne suuntamme sitten kävikin. Lopulta päädyimme hautausmaan läpi Hietsuun. Kengät ja sukat pois ja pienet varpaat hiekkaan kävelemään! Ai että, kun lapset tykkäsivät niin kovasti. Sinne on kyllä mentävä mahdollisimman pian uudestaan. Varmasti menemme useaan kertaan, jos vaan säät sallivat. Ensi kerralla kunnon eväät matkaan ja uimapuvut, sekä vähän hiekkaleluja lapsille.

Kotiin saavuttuamme kävimme vielä lähipuistossa, käyttämässä viimiset virrat (tai luulin niin) :D Sieltä kotiin syömään ja leikkien kautta nukkumaan. Varmasti ovat nämä tirriäiset väsyneitä, mutta todella onnellisia tästä yhteisestä päivästä, äiti ainakin on <3
















1 kommentti:

  1. oi jeee...millan unelma toteutui,kertoi mummolle että haluisi mennä joskus uimarannalle...ihanaa varmaan lapsista!!!

    VastaaPoista