tiistai 11. huhtikuuta 2017

Uusi hankinta

Tämän tiesin tulevan eteen hankittavaksi. Ja nyt kun Masi on jo testannut nukkumista juniori sängyssä ja se sujui hyvin, miksi en siirtäisi häntä semmoiseen. Pohdin pitkään ostanko toisen juniorisängyn vai Millalle parvisängyn vai yhteisen kerrossängyn. Ja nyt kun lapset nukkuvat samassa huoneessa kerrossänky vaikutti järkevältä vaihtoehdolta. Koska tämä veisi vähiten tilaa, jota meillä ei kotona ole kovinkaan paljon ylimääräistä, tai ei oikeastaan ollenkaan ylimääräistä. Vähän jännitti laittaa Milla nukkumaan ylös, mutta kovin innokas neiti on menemään sinne. Onneksi Milla on luonteeltaan tosi varovainen ja rauhallinen mikä helpotti äidin oloa huimasti :D Masia en tällä hetkellä laittaisi missään nimessä ylös nukkumaan, sen verran villimpi tämä pikkuveikka on!

Kerrossängystä minulla oli jo pitkään selkeä visio mikäli valitsen sen vaihtoehdon. Pitkään olen katsonut pikku liisan kerrosänkyä mikä on pieni ja vähän tilaa vievä, koska pieniä ovat lapsenikin nyt! Ja luin paljon hyviä kommentteja joka puolelta tästä sängystä. Loppuvaiheessa tuli vielä toinen sänky vaihtoehtoihin, mutta pienen pähkäilyn jälkeen palasin tähän puiseen vaihtoehtoon. Se vaan oli omaan silmään miellyttävämpi. Myös Millan junnu sänky on valkoinen ja puinen, mikä tulee jäämään huoneeseen niin sopivat sitten tyyliltään yhteen vaikka muuten meidän kodissa ei ole mitään tiettyä linjaa :D

Eilen kasasimme häkkisängyn pois haikein, mutta iloisin mielin. Lapset ovat siis yhden yön nukkuneet jo kerrossängyssä ja se meni loistavasti! Pieni kiukku Masilla tuli, kun ei saanutkaan kiivetä illalla Millan perässä ylös, mutta harmitus loppui nopeasti hänen huomatessa, että se vauvansänky on todella viety pois :)

Vanha pois uuden tieltä!









Ihan itse kasasin koko sängyn! Paitsi pienen pieni apu piti pyytää ruuvien kanssa jonka avulla sängyt pysyvät kiinni toisissaan ja nostoapua, muuten pärjäsin ihan yksin! :) Sänky on tilattu Vekenkaluste.fi sivulta, lisänä lisälaita ja patjat. Pieni lohkeama oli yhdessä osassa, mutta se ei haitannut kokoamista ja jäikin piiloon. Lisälaidan kiinnitys oli kanssa vähän hankalaa ja saikin siinä pienen kolhun, mutta ehkä pystymme elämään tämän kanssa. Olen todella tyytyväinen tähän sänkyyn! :)

3 kommenttia:

  1. äitiinsä tullut kun kokosit itse ja nyt on lapsilla hyvät sängyt!!<3

    VastaaPoista
  2. ja mummolle jäi sänky myös yö kyläilyyn!!

    VastaaPoista