tiistai 4. huhtikuuta 2017

Viime viikko.

Meillä oli viime viikko todella rauhallinen ja vietimme sen lähes kokonaan kotona. (viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa kaupoilla.) Tämäkin viikko näyttää siltä, että kotona oloa jatketaa. Masi on onneksi pystynyt olemaan pieniä hetkiä ilman happiviiksiä. Suurimmaksi osaksi kumminkin mennään vielä viiksillä.

Milla halusi viime viikon alussa nukkua Masin kanssa samassa huoneessa. Kokeiltiin ensin sitä patjalla lattialla ja sen sujuessa hyvin pari yötä peräkkäin, siirsin Millan sängyn Masin huoneeseen. Lapsilla on nyt siis nukkumishuone ja leikkihuone erikseen. Masikin pääsi sitten kokeilemaan päikkäreiden nukkumista Millan "isojen" sängyssä ja se sujui mahtavasti, joten eiköhän meillä aleta pikkuhiljaa jättämään häkkisänky sivuun!

Päikkärit tosin olivat vain 15-30minuutin luokkaa jopa kahdella heräämisellä. Eilen sitten kokeilimme päivää ilman päikkäreitä ja sekin sujui oikein mainiosti. Tänään siis mennään samalla ja katsotaan jospa ne päikkärit voisi sitten jättää pois ihan kokonaan :)

Tässä vielä puhelimeen tallentuneita vilauksia viime viikosta:










1 kommentti:

  1. on ihana kun masi voi olla viiksistä huolimatta mukana joka paikassa!! <3 isoja nuo tirriäiset jo<3

    VastaaPoista