maanantai 23. joulukuuta 2013

Isi tule jo!

Sunnuntaina kävimme pikaisesti siskon luona kylässä ja tulimme vaarille takaisin siivoamaan ja laittamaan joulukuusen vaarille valmiiksi, jota hän tuskin olisi yksinään laittanut pystyyn.
Vaari ja isi tulikin vasta puoli yhdentoista aikaan illalla. Milla oli silloin jo nukkumassa. Anni ja Sannikin olivat kerenneet lähtemään äidillensä.

Toivoin ettei Milla näkisi isäänsä illalla koska isi jatkaisi matkaa Helsinkiin ja tulisi vasta maanantaina meidän perässä mummilaan. Mutta tietysti kun isi tuli juomaan kahvit, Milla kuuli ja tunnisti isänsä äänen ja heräsi! Oli kyllä mahtava nähdä millainen ilo siintä syntyi Millalle kun isi seisoi eteisessä! Kädet ojossa kohti isin syliä! Unenpöpperöinen, mutta maailman onnellisin lapsi!
Se ei ollutkaan sitten niin kivaa, kun isi joutui lähteä taas matkaan... Hienosti isille vilkutettiin, mutta oven mennessä kiinni isin perässä, alkoi pikkuisen silmät kostua ja kyyneleet vieriä. :(
Onneksi vaari jäi siihen. Eihän se isiä korvannut, mutta kyllä sillekkin hymyiltiin :)
Takaisin nukkumaan isojen ilo ja suru ryöppyjen jälkeen ei ollutkaan niin helppoa, mutta lopulta unellekkin annettiin periksi!

Seuraavana aamuna saimme nauttia hetken vaarin seurasta, ennen kuin tämä suuntasi töihin. Mutta ei kestänyt kauaa kun Mummi kurvasi autollaan hakemaan meidät Mummilaan, jossa joulu on tarkoitus viettää! Matkalla kävimme ostamassa jouluruuat ja hakemassa mummin tilaamat joulukakut.
Mummilassa sitä nyt ollaan päikkäreillä ja odotellaan, että isi saapuisi meidän luo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti