keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pikkuinen potilas..

Aamulla soitin Millalle lääkäriajan varmistaakseni, ettei ole korvatulehdusta tai muuta vakavampaa. Sainkin ajan yllättävän aikaisin, 9.50 vaikkka kylläkin hoitaja tarjosi ensin 13.40 aikaa ja sen jälkeen 11.30, mutta kolmannella kysymällä löytyi ihmeen kaupalla tuo meidän 9.50 aika!

Onneksi ei korvatulehdusta ollut, eikä mitään muuta vakavaa. Milla sai nenään erilaisia suihkeita joiden toivon avaavan pikkuisen nenää. Olemme nimittäin tässä kaksi yötä nyt melkein valvoneet. Vartin välein on pitänyt neiti nostaa ylös, koska nenä on niin tukossa ettei voi syödä. Itsellä siinä on jäänyt unet hyvin vähäiseksi ja sitten kun saa Millan omaan sänkyyn sitä vaan odottaa, koska on noustava uudestaan, eikä anna itselleen mahdollisuutta nukahtaa.

Kuumettakin on ollut aika paljon, mutta kuumelääkkeillä koitetaan kovasti alentaa ja helpottaa pikkuisen oloa. Päivisin pystyasento syötöt helpottavat ja on pikkuinen saanu jopa nukuttua päikkärit. Eilen auton kaukalossa oli hyvä nukkua pystyssä!

Huomenna pitäisi lähteä taas reissuun. Takaisin Vaarin luo. Tosin Vaari ei itse ole kotona, vaan lähtee perjantaina meidän isin kanssa palvamaan kinkkuja Keski-Suomeen. Oltaisiin Millan kanssa lähdetty myös, mutta pitkän ajomatkan takia jätämme tämän reissun ensivuodelle. Neiti ei siis kovinkaan paljon tykkää olla autossa. Ellei siis nuku :) Ja sitten kun vielä tuli tämä flunssa tähän päälle, niin se kruunasikin meidän jääntimme tänne kotinurkille.

Ensi vuonna menemme kyllä vaikka väkisin Millan kanssa mukaan, se on niin hieno kokemus ja toivon mukaan Millakin viihtyy autossa silloin, kun saa istua nokka menosuuntaan päin.

Onneksi meillä on ilona Millan tädit ja serkut, joiden kanssa voimme viettää aikaa samalla kun odotamme isiä ja vaaria tottakai takaisin meidän luo palvattujen kinkkujen kera! Nam!!! :P

Minkä karkin sinä valitset? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti