tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikonloppu Vaarilla!

Torstaina kävimme Millan kanssa tämän vuoden viimisessä perhekerhossa ja veimme kerhotädille pienen joululahjan. Lähinnä kiitoksena mukavista kerhoista ja ystävyydestä. Sama kerhotäti veti siis myös meidän äiti-lapsi kerhoa.


Perjantaina kun isi pääsintöistä lähdimme ajelemaan vaarille. Milla nukkui melkein koko matkan, kuskin vaihdon aikana Milla heräsi, mutta isi viihdytti Robinin musiikilla, mikä onkin meidän tytön lemppari musiikkia!

Lauantaina olikin siskon tytön 2-vuotis synttärit, menimme Millan kanssa edeltä ja isi tuli koiran kanssa perässä hiusten leikkuun jälkeen. Synttärisankari olikin vastassa siellä niiiiin hienona! :)
Ja valmiina avaamaan lahjoja.

Siellä meillä menikin koko päivä leikkien lasten kanssa ja syöden herkkuja! Lukuun ottamatta pientä pikaista käyntiä vaarilla, jonka aikana söimme ja Milla nukkui päikkärit.

Viikonloppu meni taas hurjan nopeasti, sujahtaen ohi ja joulu sen kun lähestyy lähestymistään!
Kerkesimme onneksi käymään vaarin kanssa puistossa kiikkumassa ja näyttämässä Taikan hyppytaitoja!

Meidän isille nous eilen kuume ja kävi tänään lääkärissä, nyt sillä onkin sit loppu viikko sairaslomaa. Millakin tuli kipeäksi, viime yö ei ollut helppo, koska raukalla oli nokka täynnä räkää, eikä pystynyt syömään. Olimme siis tunnin/puolen tunnin välein pystyssä avaamassa nenää!
Aamulla annoin lääkettä, kun tuntui pikkuinen kuumalta. Katsotaan jos ei iltaan mennessä helpota, pitää jättää vauvauinti väliin kokonaan.
Nyt pitää mennä hoitamaan tätä pientä potilasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti