torstai 13. helmikuuta 2014

Perjantaita odotellessa.

Näin se viikko vaan vierähtää käsistä.. Päivällä tuntuu ettei aika mene ollenkaa ja sit yhtäkkiä onkin jo torstai.. Huomenna perjantai ja siitä sitten pääsemmekin viikonloppuun.
Tiistaina me oltiin Millan kanssa ihan vaan kotona, koska yö meni huonosti.. liekö johtuen hampaista tai sitten vaan läheisyyden kaipuusta, ja äitiä juoksutettiin tunnin välein yöllä, kunnes 5 aikaa aamulla äiti luovutti ja kävi Millan huoneeseen nukkumaan patjalla, pieni nyytti vieressä! Illalla kuitenkin käville serkun synttäreillä, täytti tämä pikkuinen jo 7 vuotta! Siinä samalla vaihtui kuulumiset ja kakkua katosi jokaisen massuun. Millaakin oli muistettu ihan omalla sosepurkilla!
 Keskiviikko aamuna isi ei lähtenytkään töihin, koska meidän oli tarkoitus viedä Taika sinne polvileikkaukseen. Veimmekin.. annettiin tiedot ja odottelimme hetken leikkaavaa lääkäriä. Kanyylikin saatiin laitettua ja koira rauhoitettua sen verran, että lääkäri voisi tutkia tämän ja uudet kuvatkin olisi pitänyt ottaa leikkausta varten. Koiran rauhoituttua ja lääkärin kokeiltua jalkaa, lääkäri kuitenkin totesi, ettei koiraa leikata, koska polvessa ei ole mitään vikaa! Mikä helpotus!! Ikinä ei pitäisi miettiä etukäteen yhtään mitään, niinkuin nyt, että kuinka saamme Taikan pysymään rauhallisena leikkauksen jälkeen yms.. Näitä on pohdittu päässä monen monta kertaa siitä asti kun luulimme Taikan joutuvan leikkauseen. Nyt kuitenkin voimme unohtaa kaiken ja toivoa, ettei tämmöistä koskaan tule eteen uudestaan!
Taikan virottua rauhoituksesta sen verran, että saimme sen autoon, lähdimme moikkaamaan ukkia sairaalaan. Menimme kuitenkin vierailuajan ulkopuolella, joten saimme tuimia katseita osaksemme, saimme kuitenkin mennä Ukin luo! Siellä ukki voimisteli toista jalkaansa ja uhosi, että juoksee vielä maratooninkin! Keskiviikko päivä jatkui Ukin luota katsomaan sitä puuta mistä Ukki putosi. Ei ollut muuten mikään helppo pudotus Ukilla.. Pyörähdimme keskiviikkona vielä Juhlamaailma-liikkeessä ja Jumbossa.
Pudotus ei näytä kuvassa läheskään yhtä pahalta, mitä se oikeesti oli!

Tänään aamulla kävimme pitkästä aikaa kerhossa Millan kanssa. Ensi viikolla ei olekkaan sitten kerhoja, kun täällä meillä päin on hiihtoloma. Saa nähdä mitä me sitten keksitään, tuskin nimittäin ollaan kotona koko viikkoa. Se ei taida enään meidän neidin kanssa edes onnistua, kun on tottunut jo tähän melkein joka päiväiseen liikkumiseen! :)
Tälle viikolle on kyllä riittänyt uutisia ja ohjelmaa jonkun verran: Ukki tippui puusta ja satutti polvensa, yksi sisko murtaa sormensa, toisten koulu palaa ja Taikakin joutui melkein turhaan leikkaukseen. Sitten tietysti positiivisiakin asioita on ollut synttäreitä, kylppäriremontista pääsimme eroon ja Taikaa ei sitten leikattukkaan. :)

Vaarikin viettää lomaansa rentoutuen ja kiusaten meitä mitä upeimmilla maisemakuvilla:

4 kommenttia:

  1. hyvä homma et taika ei joudukkaa siihe leikkauksee ! :)

    VastaaPoista
  2. tuollainenko menopeli ois milla hyvä? ja bonuksia sun kortilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ei vaan meinannu jaksaa odottaa et isi ottaa kuvan. Tolla kortilla saa aina joko pirtelön tai kahvin kaupan päälle :)

      Poista