tiistai 4. helmikuuta 2014

Vaaria moikkaamassa.

Lähdettiin viikonlopuksi vaarille, koska vaari on lähdössä Lanzarotelle kahdeksi viikoksi, sitten emme pääse vaarille kylään ja heti sen jälkeen kaksostädit on Vaarilla putkeen 2 vko, jolloin meidän poppoon sinne tungettua, on hyvin ahdasta. Joten kuukausi ilman vaaria!! :o

Vaarilla!
Me kuitenkin pidimme oikein mukavan viikonlopun! Kävimme lauantai aamusta uimassa. Seurassamme oli tietysti isi ja vaari, mutta otimme mukaan myös Sanni-tädin ja minun kummityttöni Susannan! Menimme aamusta, koska siellä oli ollut vauvauinnit käynnissä ja vesi oli lämmitettyä, niin se sopi Millalle paremmin kuin tavallinen uimahallinvesi, mikä on mielestäni hyvin hyvin kylmää. Ainakin välillä!
Max <3
Päivällä isi lähti takaisin Helsinkiin ja me jäimme Millan kanssa vielä sukulaisten seuraksi. Isillä oli nimittäin illalla omat pippalot ja me emme haluneet tulla kotiin viettämään kahdestaan iltaa, koska meillä oli mahdollisuus olla muualla :) Kotona olemisessa ei ole mitään vikaa, mutta nyt kun siellä on ollut pari viikkoa putkeen on kiva nähdä muutakin maailmaa ja muita ihmisiä. Millallekkin on paljon mukavampaa ja näkee ainakin vaaria ja serkkuja! Ja tietysti Milla kummitätiään!
Maanantaina me suuntasimme kohti Helsinkiä. Juna lähti Kouvolasta 16.30 ja oli perillä 17.48. Saimme kyydin Kouvolan asemalle Millan kummitädiltä (minun siskoltani). Isi oli meitä vastassa Pasilan asemalla! Juna matka oli todella todella tylsä omalta osaltani, koska Milla nukkui melkein koko matkan, enkä ollut osannut varautua siihen. Olisin voinut käyttää aikani lueskellen jotakin lehteä tai tekemällä ristikoita, mutta eihän niitä ollut mukana. No mutta tulipahan kerrankin ihan vaan istuttua!
Ainut kuva, missä molemmat ovat samaan aikaan :) <3
Milla löysi Maxin tuttipullon!
Tänään kävimme aamupäivästä taas yhdessä perhetalossa vähän leikkimässä, koska omat lelut oli pengottu tutkittu jo eilen illalla. Tänään pään vaivaa on tuottanut Millan synttäreiden kutsukortit! Että voi olla haastavaa saada mieluiset kutsut tehtyä. Ideoita olisi, mutta toteutus ei sitten onnistu tai sitten aina puuttuu jotain. Toivottavasti kuitenkin saan jonkunlaiset kutsut kasaan tässä pikkuhiljaa nii ne kerkeisi lähettämäänkin ennen niitä tulevia synttäreitä!
Hyvää Viikkoa Kaikille ! :)

2 kommenttia:

  1. mummin kulta on niiin kasvannu...viimeksi opit mummilla kontaamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja nyt mennään jo niin kovaa vauhtia, ettei meinaa itse pysyä mukana ♥

      Poista