maanantai 10. helmikuuta 2014

Mummia moikkaamassa!

Viikonlopun tosiaan olimme mummilassa tällä kertaa :) Viimeksi jouluna nähty, niin oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Viime kerralla, kun olimme mummilassa Milla oppi konttamaan ja nyt mentiin jo kovaa vauhtia pitkin mummilan lattioita! Lego-palikatkin olivat kivoja, kun niitä ei ole kotona.
Ulos teimme pari lumiveistosta, toisesta unohtui ottaa kuva, mutta mummi teki lumipupun ja toisen kimpussa hääräsi Isi, tädit ja minä tietysti. Mummi piti sillä aikaa seuraa Millalle, joka kävikin mummin lämpöiseen syliin päikkäreille.
Viikonloppuna muuttui Taikan leikkausaika ja paikka. Leikkaus tapahtuukin lähempänä Helsingin keskustaa ja siirtyi yhdellä päivällä eteenpäin. Kaiken lisäksi joudumme luultavasti kuvaamaan Taikan polven uudelleen, jos nämä nykyiset kuvat eivät kelpaa leikkaavalle lääkärille.

Tämä päivä menikin ihan vaan kotona ollessa. Milla tutkiskeli kotia ja katsoi kaikkien lelujen olevan paikoillaan. Ja tietysti suurin osa päivästä meni sylissä. Tottui jo viikonlopun aikana, että on monta haluavaa ja mukavaa syliä ja nyt ei päivisin olekkaan kuin äiti. Kävimme isin kotiin tultua itiksessä uimassa, ja tällä kertaa siitä jäi mukava kokemus! Milla tykkäsi ja roiskutteli vettä minkä kerkesi ja saunassakin otettii meidät tällä kertaa mukavasti vastaan :)

Kotiin tultua saimme kuitenkin tietää, että ukki on pudonnut puusta ja odottaa nyt polvileikkaukseen pääsyä. Tsemppiä paljon ukki meiltä kaikilta! ♥

1 kommentti: