lauantai 1. marraskuuta 2014

Mummola viikonloppu!

Olimme viikonlopun mummolassa. Milla oli aivan innoissaan jo perjantaina pakkaamassa mummolaan. Unilelut lähtivät sängystä hyvin äkkiä, kun äiti kaivoi Millan oman matkalaukun esille. Vaikka neidillä olikin pientä flunssaa, mikä sitten paljastuikin loppujen lopuksi johtuvan puhkeavasta hampaasta.

Mummolaan tullessa Milla muisti kaikki siellä tehdyt asiat ja Siru-hauvakin sai heti luun. Tutut mummolan lelut löytyivät hyvinkin rivakasti! :) Leivoimme Mummon kanssa joulupipareita ja -torttuja. Mummo oli tehnyt maukasta hyydykekakkua 18-vuotis kihlajaispäivänsä kunniaksi. 

Tänään kävimme katsomassa millaista olisi maanantaina järjestettävässä perhekerhossa. Siellä oli ihan mukavaa, mutta se ei taida olla meitä varten suuren kävijämäärän vuoksi. Suurin osa lapsistakin oli paljon vanhempia kuin Milla. Ja Millan ikäluokkaan kuuluvat lapset olivat löytäneet tiiviit porukkansa, johon ujomman neidin on vaikea päästä. Tulipahan käytyä kumminkin.

Millan yleisin sana mitä hän käyttää taitaa olla kiitos :) (Millan kielessä aikaisemmin "toss" nyt "kiitti".) Aina ja kaikesta neiti kiittää ja muistaa myös muistuttaa isiä ja muita kiittämään. Aamuisin isi vie koiran ulos, Milla kiittää. Milla saa katsoa aamu Muumit telkkarista ja kun Muumit loppuu, Milla kiittää. Käydään puistossa keinumassa ja muutenkin leikkimässä, pois lähtiessä, Milla kiittää! Millalta vaihetaan vaippa tai saa vaatteet päälle, Milla kiittää. Kylvyn jälkeen, Milla kiittää! Milla siis todella kiittää kaikesta ja vähän ylikin :)

Tänään ehdoton kohokohta oli varmasti se, että pimeän ulkoilun jälkeen pääsi isin kanssa kahdestaan kauppaan! Silloin, kun lapsi ei ole lähellä tai edes samassa tilassa huomaa, kuinka arvokasta äitiys ja lapsen kanssa vietetty aika on! En mä enää ees osaa olla ilman Millaan. Nytkin odotin ikkunassa, koska neiti palaa isin kanssa kotiin. Toki käytin myös koiran, tyhjensin ja täytin tiskikoneen, laskin Millalle kylvyn ja laitoin yövaatteet valmiiksi, mutta ei niistä mikään tuntunut samalta, kun Millan kanssa tehdessä! Mutta Millalle on todella arvokasta olla kahdestaan isinsä kanssa

2 kommenttia:

  1. Hyvät heijastimet Millalla! <3

    VastaaPoista
  2. hienoa..syksyllä pitää olla heijastimia ja paras tuo liivi...kiitos!!!

    VastaaPoista