maanantai 24. marraskuuta 2014

Pikkuneiti sairastaa

Oo, niinkuin Milla sanoo joo :D Eihän tässä muuta ku sairastelua kotosalla, Millalle päätti sit iskeä flunssa. Tarkotus oli perjantaina mennä mummolaan viikonlopuksi, mut eihän se sit onnistunu. Jos jotain hyvää haettava, niin saimme ainakin käyttää saunavuoromme!
Milla on ollut todella reipas vaikka onkin kipeä. Lauantaina kävimme itiksessä vähän käppäilemässä, mutta huomasi, ettei neiti ihan kunnossa vielä ole. Tahti ei nimittäin ollut yhtä nopea kuin yleensä. Nyt vihdoin Itikseen on avattu Moomin Shop! Sehän vasta olikin neidin mieleen! Kun taas ei niin äidin tai isin kukkaron mieleen, mutta jäihän sieltä käteen pikku potilaalle muumipappa muki! Mikä olikin käytössä heti seuraavalla ruokailulla kotona.  
Eilen aamulla aamupalan jälkeen ja pienen leikkihetken jälkeen lähdimme pienelle happihyppelylle ja testaamaan ensimmäistä kertaa jo viime vuonna ostettua pulkkaa! Vähän Millaa jännitti mut kyllä hymyjäkin sieltä tuli. Isin kanssa jopa laskivat kerran pikkuisen mäen! Päikkäreiden jälkeen kävimme vielä Jumbossa metsästämässä joululahjoja, mut enpä mä osaa enää ostaa joululahjoja! Millalle on niin helppo keksiä, mutta muille.. siitä tulee päänsärkyä tai ainakin kovasti ahdistusta! :S
Huomenna onkin sitten seuranta ultra ja saimme Millallekkin hoitajan ultran ajaksi, että isikin pääsee mukaan :) Eiköhän kaikki ole siellä hyvin, siihen malliin tälläkin hetkellä mahassa muljuaa. Mutta toivotaan nyt kumminkin vielä, että kaikki on hyvin!!


3 kommenttia:

  1. Kerro sit mitä ultras sanottiin. Joko pikku Milla tervehtyny? :)

    VastaaPoista
  2. milla tyttö sairastaa häntä hoidelkaa...voi kun teil on ihanat valaitukset siel kaupoissa...tahtois kattomaan!!! tsemppiä millan paranemisiin ja vauvalle masuun et vähän aikaa viel siellä sitten meidän ihansteltavana...

    VastaaPoista
  3. Vauval kaikki ok ultras.

    VastaaPoista