torstai 27. marraskuuta 2014

Sairastetaan edelleen....

Ultrassa käyty ja kaikki oli hyvin! Lapsivettä tarpeeks ja virtaukset kunnossa. Ei mitään moitittavaa. Melkein keskikäyrälle menee vauva.. 2323g paino arvio tällä hetkellä. Isikin pääsi mukaan, kun saimme Millalle perään katsojan. Tosin emme olleet huoneessa kuin 15min yhteensä ja siitäkin ajasta suurimman osan lääkäri kirjasi lukuja ylös. Ultrassa ei ollut mitään katselu mahdollisuuksia, vaan lääkäri viuhtoi menemään ja otti mittoja. :D Sinänsä reissu oli isin kannalta turha, mutta pääsipähän nyt kuitenkin mukaan. 

Milla on edelleen pikkuisen kipeä aamuisin ja öisin vähän röhisee, nenä vuotaa koko ajan, mutta muita oireita ei ole. Olemme kuitenkin olleet vaan kotona ja käyneet pikaisia ulkoilureissuja.
Saatiin viikolla vähän leivottua pipareita ja maanantaina sain vihdoin valmiiksi ja lähetettyä pikkusiskoille oma tekemän joulukalenterin!
Tänään käytin Millan lääkärissä, kun aamulla huomasin kuinka pikkuisen silmä oli punainen ja rähmi. Onneksi saimme ajan, vaikka en soittanutkaan heti aamusta. Toki saimme odottaa ennen kun pääsimme sisään, vaikka aikamme oli mennyt. Onneksi odotustilassa oli vähän leluja, joista Milla jaksoi vähän kiinnostua.
Lääkäri tutki Millan hyvin ja onneksi muuta ei löytynyt kuin se silmätulehdus, vaikka ei sitäkään olisi tarvinnut olla. Olemme olleet jo ihan tarpeeksi kotona pienen nuhan takia. Saimme silmään tippoja ja rasvaa. Tippoja on jo ilkeä laittaa, mutta rasva se vasta iljettävää onkin. Väkisin pitää toista kiinni ja tunkea pienestä tuubista hyvin varovasti toisen silmään töhnää. Toivottavasti tämä sairastelu loppuisi sitten tähän, eikä ilmaantuisi enään mitään muuta.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että sairastelu jäisi tältä erää. Aivan ison tytön näköinen milla ,varsinkin kun on pinni :)

    VastaaPoista
  2. ihania pipareita olette leiponeet...toivottavasti nuhat ja röhät menevät menojaan...niin iso mummin pirpana...<3

    VastaaPoista